Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx zniesmaczona xx

ohyda owoce morza z lidla-cała osmniornica

Polecane posty

Gość xx zniesmaczona xx

Bleh przed chwila jadłam owoce morza z lidla .Poprzedni jadłam takie krążki w cieście i bardzo mi smakowały,tym razem wybrałam owoce morza w cieście z sosem meksykańskim.Jakiez moje ździwienie gdy z ciasta wypadła mała ośmiorniczka ,było widać język i móżdzek :/.Rozumiem że zaraz zjawią się ludzie dla których to nic takiego i jedli gorsze rzeczy,jednak mnie to mocno zniesmaczyło.

Gość Hairfire
A czego się spodziewałaś? Że owoce morza to takie gruszeczki i jabłuszka? :O

Gość xx zniesmaczona xx
No macki /odnóza tez były ale ten język i móżdżek zrobił wieksze wrażenie.Tak jakby calutką małą sru do panierki wsadzili :(

Gość xx zniesmaczona xx
ta..gruszeczki i jabłuszka...Eh w sumie nie spodziewałam sie zobaczyc ,,ludzkich cech''

Gość fredssss
osmiorniczka jest bardzo smaczna krazki to pewnie kalmary za ktorymi nie przepadam sa bardzo obslizgłe.feee polecam langostiny same białeczko pychota szybkie do przygotowania wystaczy rozgrzac masełko na patelni wrzucic langostiny posypac lekko kucharkiem i smazyc tak z 7/10 minut.Osmiornica najlepiej jak jest mrozona w tedy nie jest zylasta..gotowac na trzy razy przez godzine zalezy od wielkosci pozniej macki pokroic na 2/3 cm posolic polac oliva i opruszczyc papryka..

Gość chyba przejde na wegetarianizm
no bo te malutkie osmiorniczki to przeciez cale sie wrzuca...

Gość gdhjsiaka
ty tez masz jezyk i mozg wiec co mamy sie ciebie brzydzic?

Gość xx zniesmaczona xx
Rany! ostatnie komentarze mnie powalają! Nie musicie mnie sie brzydzic bo mam jezyk i mózg,przeciez mnie nie zamierzacie zjeść...

Gość hataka
owoce morza są super! Pyszne, zdrowe, mają w mnóstwo białka i zdrowych tłuszczy. O pomysłach na przygotowanie potraw można poczytać sobie tutaj: http://owocemorza.blogspot.com/