Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjgjhgjhgjhgjyjghj

nie chce mi sie studiować..;(...

Polecane posty

Gość hgjgjhgjhgjhgjyjghj

chodze narazie do LO ale tak myslalam zeby sie do zawodówy przenieść bo nie chce mi sie studiować ..i mam takie pytanko np skonczylabym zawodowke i moglabym skończyc jakiś kurs karate,masażu coś takiego i potem dobrze zrabiac w miarę i w ogle czy kto mnie zatrudni?

Gość xsascsd
przenies sie lepiej do zawodowy bo jestes tempakiem bez przyszlosci i nawet LO tego nie zmieni, ofermo.

Gość dziś na pomarańczowo
po zawodówce prędzej pracę znajdziesz niż po studiach, tym bardziej, że widać po Tobie, że bystrością nie grzeszysz. tylko chyba też leniwa jesteś, a po zawodówce to raczej praca fizyczna, a to ciężka harówka i nie dla obiboków. jak chcesz to się przenieś, tylko żebyś za parę lat nie założyła tutaj tematu "mam tylko zawodówkę, bo nie chciało mi się uczyć, a teraz zwolniłam się z kolejnej pracy, bo było mi za ciężko, za dużo roboty. co mam ze sobą zrobić?"

Gość magalaga
po zawodowkach owszem jest praca, szeroko dostepna i dobrze płatna w przeróznych branżach ale; 1. dla osobo pracowitych i wytrzymałych fizycznie 2. inteligentnych. Wbrew pozorom w zawodowkach nie siedzą tylko tępaki chociaz oczywiscie stanowią zdecydowana wiekszosc. Człowiek mało bystry nigdy nie bedzie dobry w swoim fachu, ani zresztą zadnym innym. A pracodawca zatrudniając fryzjerke, mechanika czy piekarza patrzy na konkretne umiejetnosci. Jesli sie nimi nie wykazesz to po tygodniu ci podziekują jednym słowem tępaki i obiboki nigdy niczego w zyciu nie osiągnąl niewzne co by skonczyli Kolorowej przyszłosci ci autorko nie wroze...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaarrr
chcialabym pracować w ruchu coś ciekawego sporty typu karate...intruktor plywania

Gość jaaaaaaaaaaaaaaarrr
czy to można studiować???czy wystarczy kurs skończyc dobry?

Gość ksiezniczkaa
mozna chyba ale czy praca jest to niewiem

Gość dwdwwde
zeby byc kims takim trzeba skonczyc AWF

po zawodowce mozesz isc na studium albo do liceum.. jesli masz studiowac tylko ot tak bez jakielkolwiek przyjemnosci i zainteresowania to idz do zawodowki - po niej tez dobrze zarobisz