Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość ferogkonkjog
Psychika Ci siada i to widać nawert teraz jak sie łatwo denerwujesz. Na tym polega Twoja słabość, więc nie trzeba siłować się na rękę , by to stwierdzić. Ok uciekam, bo obawiam się, że zaraz będziesz wulgarny.

No jak to o czym? O pomyśle na zajebisty nick. Jeśli sobie założę na kształt Twojego pomysłu, to za prawa autorskie Ci się działka należy. :P

Gość ^M^
Nie tam...jak chcesz możemy wspólnie popracować nad Twoim nickiem. Ty powiesz o co Ci mniej więcej chodzi a potem burza mózgów;) ferogkonkjog: Tak tak. Jeszcze jakieś "konstruktywne rady"? Bo jak nie to żegnamy. howk

Gość ^M^
No to se zmieńna wzorrową i tyle;) Obiecuje że nie będę latał za Tobą obwieszczając, że to moja idea:classic_cool:

Gość ^M^
A prawda jest takaże mi się dwa razy "r" wcisnęło przypadkowo:P

Gość ^M^
Poczekaj. Wstrzymaj się jeszcze z decyzją. Wymyśli się coś lepszego i bardziej, co najmniej dwuznacznego. Chwilunia...

No patrz! Wymyśli przez przypadek nawet. A ja to prędzej potknę się o kasę na chodniku i złamię nogę, niż ją znajdę :O

Pozostanę pod na razie pod obecnym nickiem, ale rozważam przyodziewanie innego garnituru od czasu do czasu i musi być godny oczywiście. Wieloznaczności uwielbiam. Dawaj mózgowcu ;)

Gość Multimax
Właczcie tvn- ukryta prawda

Gość ^M^
Jeszcze tylko słówkao do tego kogoś ferogkonkjog to co pierdolisz mogłoby mnie zaboleć i zdenerwować tylko w jednym przypadku. Niestety poziom Twoich wypowiedzi i metody jakie stosujesz są tak żałosne, że możliwość ta odpada. Także idź w pokoju i nie zmuszaj mnie żebym ja zaczął wyciągać wnioski z Tego co piszesz tylko, że przeciwko Tobie...ok? Teraz poczytaj parę książek o socjotechnice, teorię wojny sun tzu i inne takie. A jak skończysz to możesz tu wrócić i pogadamy. Co do mojego życia to chętnie zapraszam do siebie. Ocenisz sobie wszystko samo, pogadamy, moze jakiś interes ubijemy;) Papa

Gość ^M^
Multimax u mnie jest reklama...czyżby było w niej zawarte jakieś przesłanie ukryte?!?

Gość Multimax
Cześć wzorowa..jak tam trudne dni?

Gość Multimax
Teraz leci akurat - morał i przesłanie

Gość ^M^
Wzorowa...Można metodę podwajnia literek zastosowaćtakże w przypadku "o" i wyjdzie Ci "wZOOrowa";)

Gość ^M^
Multi...Co ty za badziewie oglądasz?:O

Gość ^M^
Zorro to też niezłe zwierze było...

Gość Multimax
Zamiast zrobić upadłość konsumencką to sie wyr u chała z szefem za siano, takie jest podejscie niektórych kobiet

Gość ^M^
Takie jest podejście niektórych ludzi multi. A postawa tego szefa wcale nie lepsza;)

Gość Multimax
Tak sie dzieje pewnie jak to w telewizji pokazują ..kórwa mać..M...na odwyku moźna mieć laptopy , szkoda tylko czasu , na odwyk najlepiej jezdzic zimą..

Gość Multimax
Tak sie dzieje pewnie jak to w telewizji pokazują ..kórwa mać..M...na odwyku moźna mieć laptopy , szkoda tylko czasu , na odwyk najlepiej jezdzic zimą..

Gość ^M^
Zależy jeszcze na jakim odwyku multi. Na niektórych nie ma nawet telewizji. Ale walić to. Lepsze to niż ancel i nasrane w papierach

Gość Multimax
M Na razie moźesz sobie wybrać w którym odwyku chcesz być a później to przymus.

Gość Multimax
Wzorowa jak minął dzionek?

Gość Multimax
Chcesz pomysła na swój nick?