Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość obecnie nigdzie
pozniejszy czyli przyszly bedzie odzwierciedleniem teraziejszego

Gość obecnie nigdzie
nie wiesz, nie znasz a oceniasz szybko jak na ineligentna

Gość njunnujn
nieistotne, co moznaby o tej relacji wiedziec, jeśli jest sytuacja, że facio strzepuje cie jak obrzydliwego robala z koszuli, a ty udajesz że cie głaszcze, to jest to żenujący widok, wierz mi.

Gość obecnie nigdzie
wierze a jakze ba nawet przyjmuje to wiadomosci i dalej jak widzisz robie co robie masochizm? mozliwe albo po prostu czlowieczenstwo moje przeciw zachowaniom bez powodu ale tylko po to by ranic stad mam :)

Gość ^M^
kuźwa pięknie to na filmie wygląda: Harmonia, samurajowie i inne slodkości... Tylko nigdzie nie widać tych chłopów zapierdalających na ich pozycję społeczną. Feudalizm przez różowe okulary...A niby czemu zostali takimi mistrzami walki? Głównie po to żeby tyranizować spokojnych rolników psia jego mać...A później bronić swoich włości przed im podobnymi. Sorki, że tak nie na temat ale straciłem zainteresowanie poprzednim:P

Gość obecnie nigdzie
M tyranizowac, pasuje :classic_cool:

Gość ^M^
A na drugim biegunie ninja...grupa ludzi, która zbuntowała się przeciwko tyrani i mieli gdzieś samurajów bo nauczyli się ich zabijać widłami itd...Pewnie dlatego nic tu o nich nie ma...błe

Gość ^M^
Idę kanapki se zrobić bo służba poszła spać już:P

Gość obecnie nigdzie
gdybym chciala sie przejac kazdym slowem i obelga pod moim adresem to ... przynajmniej teraz nie lazi za mna kleszcz i sobie juz nie uzywa :) dobranoc

Gość njunnujn
nie mówiłam tego eL żeby ci dogryźć, tak to po prostu wyglada z boku, a tym bardziej jak to musi być dotkliwe ze środka.

Gość ^M^
Kleszcze nie łążą tylko czekają sobie na gałęziach aż im ofiara sama wlezie w pole rażenia;) brnoc

Gość ^M^
O kurwa ninja sie pokazali:) o krwa!!!! Tera dostaną po piździe:D...Zapomniałem ten film już

Gość njunnujn
heh, są ninja ale nie mają nunchako ;)

Gość ^M^
:D:D Pewnie dlatego przesrali:(;) Pierdole nie oglądam już tego filmu

Gość obecnie nigdzie
daj spokoj piranio mam jak widzisz gruba skore i moze czasem potrzebuje dla odmiany byc taka jak w tej chwili :) uwierz moja wrazliwosc nie ucierpi kiedy bede czytac to co mozgi ludzkie wytworza, sama potrafie wiele ;) gupota wszak moja wizytowka koniec tematu mozesz mnie przytulic bo wciaz mam niedosyt ciepla i dobranocka :)

Gość njunnujn
eL jeszcze troche i sie wkomponujesz w ten topik szczerymi wpisami hahahaha

Gość ^M^
Ta szczerość ze strony eL mnie niepokoi bo świadczy o tym, że chce przedstawić swoje zdanie w sprawie, która nieopatrznie stała się dla kogoś ważna... No to coś już wiemy droga eL;)

Gość njunnujn
i co, patrzysz?

Gość ^M^
Tak zerkam. Ale wole "7 samurajów" kurosawy a nawet "księżniczke i 7 krasnoludków" nieznanego mi geniusza literatury:classic_cool:

Gość njunnujn
właśnie rozmawiamy z mężem na tle tego filmu o Kurosawie i ludach wschodu, bo to sie aż do Rusi rozciąga- trzy granaty w niego pierdolną, a on i tak idzie na czołg

Gość ^M^
Kto? I na jaki czołg jeszcze zależy...bo jak na panzerkampfwagen 1 to może mu się udać;) Pozdrów męża:classic_cool:

Gość ^M^
Ewentualnie na te nie kryte pancerzem górnym antytanki, to też może się zakończyć powodzeniem. Poza tym moze ma łądunek kumulacyjny to może mu wdo gąsienicy podczepić i też gicior będzie....Bo jak tylko koktail mołotowa to się tylko napić może przed śmiercią

Gość njunnujn
a to ja nie wim hahahaha faktem jest, że stylem filmowania tych samurajów twórcy tego sprawnego gniota, chcą nawiązać do Kurosawy.

Gość ^M^
I jeszcze mi się tekstury nie chcą kuźwa wczytać w grze...😭...to też przez ludzi wschodu:P

Gość ^M^
Może i chcą ale raczej na chceniu się skończyło. To inna bajka...Wyszło im raczej kiepsko jeśli chodzi o naśladownictwo ale holywood oczywiście spisał się na medal albo order uśmiechu:)

Gość ^M^
sceny batalistyczne. Oddalę się na moment. Będziesz jeszcze??

Gość njunnujn
kto to wie...

Gość ^M^
Może mąż?:) Kurde niepotrzebnie marudzą zamiast przystąpić do zorganizowanej zarzynki

Gość njunnujn
niezłe te sceny...

Gość ^M^
Przypomniało mi się: Te antitanki nazywały się Mardery...to tak ku szerzeniu oświaty;)