Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość njunnujn
dopsz, wyciszylam sie najchętniej poszłabym pać, a tu trzeba walczyć... jeżdżenie z grypą do pracy to zajebiaszczy pomysł na siebie, nie mówiąc już o sianiu paskudztwa na kolegów i koleżanki, ich rodziny, dzieci i znajomych. zawiodłam sie na Tobie wzoRRowa.

Gość njunnujn
tu pieski, kotki przygarnia, a tu zaraża niemowlęta.

W pracy byłam jeden dzień Njun, gdy jeszcze nie stwierdzono u mnie cholerstwa. Od kilku dni siedzę w domu, a dokładniej w łóżku, także sumienie mam czyste :P

Gość njunnujn
mniejsza z tym, nie tłumacz sie, nikt nie jest idealny, a Ty nawet o tym otwarcie informujesz w nicku hahahaha

Gość njunnujn
papier, mozesz tak nie łazić za kolezanką Nw? bo zaczynasz z przydupasem sie kojarzyc, co w relacji z Twoim nickiem, składa sie na mało eleganckie połączenie. ;)

Gość njunnujn
no ale co odpowiadasz? że jeden dzień byłaś- a to trzeba tydzień z kimś w schronie siedzieć aby go zarazić? trzymaj fason babo ;)

A jeśli poczułam się źle dopiero w pracy? Po pracy był lekarz i git. Na każdy ból głowy czy kichnięcie nie będę reagować zwolnieniem lekarskim. Nie jestem hipochondryczką :O

Gość njunnujn
wzoRRowa, pisałaś tu że jesteś smarkata i pociągająca, siedzisz pod kocem i zdychasz, a na drugi dzień wsiadlaś w auto i pojechałaś do pracy, ale ja to ciągnę, bo Ty to ciągniesz, napisz teraz ostatnie słowo, będzie Twoje.

Gość njunnujn
papier, dziękowac za pozwolenie na kojarzenie ;) wysuwac pochopnych wniosków oczywicie nie bedę... bedę od razu stawiać tezę hahahaha

Z perspektywy dzisiejszego samopoczucia ówczesne zdychanie było jedynie symptomem choroby. Ale jak napisalaś, mniejsza z tym. Ja nie muszę mieć ostatniego słowa, bo to musiałoby oznaczać, że niebezpiecznie zbliżam się jednak do ideału a to mi nie grozi :D

Gość njunnujn
życzę Ci zdrowia, przepraszam ale nie mam zadnej energii do przeslania, mam pustą baterię :(

Gość pirania sie wyczerpać
niemozliwe bywa mozliwym

Gość njunnujn
nie dokazuj eL, jeszcze tyle, żeby ci odkopnąć to energii znajdę tą złą łatwiej wygenerować, chociaż u osób świętych jest pewnie na odwrót.

Gość njunnujn
a tego Łynda też wcięło i jakoś nikt nie płacze, nie pyta o niego. why? bo to miernota wulgarna na oślep i to się czuje.

Gość walnij mnie w czerepa
zamiast odkopnywac :P padnieta jestem taka, ze nawet bym sie chyba dzis nie bronila upraszam sie o przytulanie i :O jak zawsze znajomi czasem sie przytulaja, nie ?

Gość walnij mnie w czerepa
łynd kto to jest ? ktos od dawna pisze o mnie Leniuch tak brzydko, dobrze, ze juz wulgaryzmy sie nie pojawiaja

Gość ^M^
"walnij mnie w czerepa" to jakaś propozycja niejasno powiązana z czynnościami seksualnymi określanymi jako oralne? :classic_cool:

Gość ^M^
Nie no ...to może tak wyglądać jakbym uciekał ale zaraz wrócę... I tak przez jakis czas:P

Gość znaczy akcja utknie
i powieje nuda :P jak ja miec pecha :classic_cool:

Gość ^M^
W każdym razie konwersacja będzie raczej niemożliwa. Co najwyżej jakieś monologi z mojej strony...czy raczej instrukcje, tudzież pochwały bądź nagany;)

Gość ^M^
Nie bez kozery warto też wspomnieć, że peha też może się zmienić:D

Gość przekladajc na prosty
jednak nam nie wyjdzie ? :classic_cool: uuu ulga moje rozbiegane ze tak napisze, mysli, kieruja sie w strone osobnika nieosiagalnego ale.. liczylam ze bedziesz klinem :classic_cool: cusssz, znow sie przeliczylam 😭

pech kojarze z filmem, zrobmy sobie wnuka proponuje ogladnac :classic_cool: na mnie pora :) moze kiedy wyjde, inni przyjda i z Toba pogawesza, mondrze :P

Gość ^M^
No chyba, że zaklinowałbym się na amen:P A któż jest tym szczęśliwym osobnikiem, jeśli wolno spytać?

Gość njunnujn
a jaką rolę w tym seksualnym misterium będzie odgrywał kozera?

uprzedzajac pytania na mnie jusz pora :classic_cool:

Gość ^M^
może tak może nie...se la wi...sorki za niewłaściwą pisownie

Gość ^M^