Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość ^M^
W internecie to psu na budę....to sie spotkaj poza internetem Weź psa i bude ze sobą....

Gość nie chce NAM sie hujami rzucac
o poranku :P i to by bylo na tyle :D

Gość ^M^
chyba chujami...ja też nie będe chujem rzucał bo mam jednego tylko... A co Ty taka aktywistka\a NAM jakim WAM kim jesteście WY?

Gość obie formy sa uzywane
"słabo sie staracie...inaczej mówiąc jesteście ciency sie dostosowalismy:P

Gość ^M^
napisałem tak bo kilka osób jakieś sapy miało do mnie... Chyba, że powodowana tchórzostwem jedna osoba pisała pod kilkoma nickami to by się zgadzało....

Gość ^M^
i dlaczego według WAS paranoja i alkoholizm wyklucza inteligencję?

Gość ^M^
A tajemniczy nigdy nie chciałem być. Od początku tego pojebanego topiku mówie wszystko o sobie...

Gość zrobiles swinstwo
MEGAwielkie -jak sie z tym czujesz? tylko Ona cie tu szanowala! spadam do pracy a ty ...a zreszta:Ohuj mnie to obchodzi:D

Gość ^M^
Nawet to czego nie powinienem...za co pewnie dostanę niezły wpierdul pewnego dnia...

Gość ^M^
Przypominam po raz enty, że świństwo to ONA zrobiła pierwsza... I nie będzie mi tu rzucać tekstów jak nastolatka "na pewno nie z Tobą" Jak sie nie myśli co się pisze to tak wychodzi

Gość ^M^
Sie czuje dobrze kaca pomijając Nie mam wyrzutów sumienia jeżeli o to chodzi Mam jak pies...pamiętam krzywdy...Jak ktoś we mnie kamieniem rzuci to go zagryze przy najbliższej okazji

Gość ^M^
fajnie się gadało... No dobra kurwa mać: PRZEPRASZAM chociażby dlatego, że mi się nudzi... Wybaczysz? Wyśle Ci chryzantemy ale na kolanach nie będę pukał do drzwi....chyba że już taki napruty będę:classic_cool: że nie będę mógł stać

Gość njunnujn
Leże w łóżku i patrzę jak fikasz. Korzystaj, bo w ciągu dnia siade w którymś momencie do kompa i pozamiatam to wielkie nic, znane jako m. Zabawki trzeba sprzątać po sobie. hahaha

Gość ^M^
A póki baterie działają we mnie (przypominam, że gniazdo znajduje się na wysokości serca mniej więcej) to pobawisz się mną trochę jeszcze?

Gość ^M^
zabawki też mają uczucia...

Gość njunnujn
Niestety Nuda to przeszkoda nie do przejścia dla Bliźniaka. Na poleczke idziesz.

Gość ^M^
Na co?

Gość njunnujn
*półeczkę

Gość ^M^
A oglądałaś kiedyś taki horror...laleczka chaki czy jakoś tak?:classic_cool:

Gość ^M^
mordobicie... muszę spitalać niestety a tak mi sie chce ,że uuuuu

Gość ^M^
oj lill

Właśnie czytam co spłodziłeś i podziwiam Twoją wenę twórczą Hahaha

Gość njunnujn
Obiektywnie to bylo tak: (subiektywny to obiektywizm ale zawsze) -był gość szurnięty, pisał tu i tam, wszędzie go olewano, kopano, wyśmiewano -przez przypadek weszła na jeden z topików gdzie pisał gościówa lubiąca zarywać gości z netu zaczęli sobie flirtować, -przez nieprzypadek wpadła na tą akcję druga gościówa, która wiedziała skądinąd, że gość jest pocharatany na psychice i woła o miłość przez co lezie, gdzie nie trzeba i go tylko pocharata wiecej - druga gościówa z przypływu harcerstwa wpieprzyła sie w akcję aby paranoik nie szedł w przepaść - druga gościówa zaczęła pisać z gościem próbując rozgryść jego problem, może pomóc...? -gość zaczął błyszczeć, druga gosciówa pomyślała: zrobię mu opinię kogoś wartościowego, trudnego ale wartego miłości. - gość sie rozkręcił, pokazał co potrafi dobrego i złego, jak rypał sie w przepaść to druga gościówa wyciągała go za szelki i stawiała spowrotem na postument , który mu stworzyła na topiku. - gość wiele razy kąsał rękę, która karmiła jego istnienie na kafe, jako intrygującego mężczyznę, a nie szurniętego przegrańca. - po drodze przychodziły laski i odpadały, kiedy przekalkulowały sobie, że gość oprócz plusów podkreślanych przez drugą gościówę ma takie minusy, które go skreślają na życie. - z czasem i druga gościówa przekonała się ,ze zrobiła cos z niczego, z własnych wyobrażeń o Van Goghu czy innym Rimbaud, po 13 tysiącach postó nie osiągnęła żadnej poprawy w gościu, minimalnej korekty jego postępowania lub myslenia o sobie. - po raz kolejny potwierdziła sie teza, że pomóc sobie może tylko sam chory, a jak nie może, bo jest za bardzo chory to przesrane. - co z tezą o sile miłości? ze miłość wszystko zwycięża? w bogu cała nadzieja, malkolm nie wiem, co tam bóg dla Ciebie ma, ja mu ufam i zabieram sie z tej piaskownicy. Wszystkiego dobrego!

Gość njunnujn
spoko lill, wynoszę sie tylko z piaskownicy malkolma, topik założony przez niejaką kropkową, to własnośc publiczna i mam tu też innych znajomych :)

Gość njunnujn
ja sie nie boję, wzoRRowa ma superchrype w wokalu, będzie czad! hahahaha