Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość ^M^
Nic wbrew tobie nic wbrew sobie Każdy może tu sobie pisać co chce...chyba na tym TO polega...ide spac b luż mi sie klawiisze (tfu) mylą...

Gość njunnujn
W zyciu bym nie wpadła na to, ze ktos mógłby chciec wódkę :p kupiłam Wam sezamki, chciałam jeszcze koczelade ale mi nie stykło gotówki, a tam tylko cash i musiałam ja kasjerowi zostawić na pamiatke. hihihi

Gość njunnujn
patrzyłam na nie też, ale muszę dojeść barszcz ukraiński, skoro go nagotowałam dla pułku wojska hhihihi

Gość njunnujn
właśnie sie zorientowałam, że nie mam tu mamuni, która mi go podgrzeje i pod nos podstawi,więc idę sie obsłużyć. nerka

Gość njunnujn
chcę do wanny, dobiłam targu z miłosnikiem mojej tfuurczości, teraz wystarczy że przełączę w sobie kanał funkcjonowania, z "artychy- bisneswoman" na sprzataczkę domową i ogarnę bajzel po dniu, to za jakąś godzinę dwie może dobrnę do gorącej piany i włączę kanał kobity , co tylko leży i pachnie... hihihihi a poczemu ciężki dzień, wzoRRowa?

Gość ciab
ja też :(

Gość njunnujn
to tylko gorąca kąpiel, gorący seks i zimny posiłek w zmiętolonej pościeli, najlepiej sałatka owocowa i jesteś jak nowa :p

Gość njunnujn
ups. i jestescie jak nowe :p

Gość ciab
to proszę mi tutaj podesłać jakiegoś jurnego kochanka .... ... oczywiście w celu towarzyszenia mi w konsumpcji w.w. sałatki ;) jakże owocowej....

Gość njunnujn
no jak to??? przeciez filozofowie kafeteryjni, nie od dzisiaj głoszą, że kobieta może mieć seks na skinienie palcem i bez mała trzy minuty jej zajmuje od wejścia do knajpy do wyjścia z zajebistym kochasiem wybranym wśród pęczków zajebistych kochasi.

Gość ciab
"........przeciez filozofowie kafeteryjni,......." [totalne zdziwienie połączone z szokiem egzystencjalnym] gdzie są te knajpy? :D

Gość ciab
pieczeń wołowa o tej porze? :D przecież to trzeba będzie w naszym wieku spalać do rana..... totalne dużo kalorii.... chyba, że ta sałatka i seks aż do rana ;) i brzuszki....na dywanie :D

Gość ciab
a nieee... wieprzowa... no to dwie noce pelne aktywności :D

Gość njunnujn
ale ja serio poszłam raz do knajpy z kumpelami, to tak: jak na nie, czekałam to podszedł taki grzeczny pan z Ghany zapytać mnie ile biorę za numerek, a jak już tańczyłam to zaczął mmnie obtulać w tańcu jakiś kolo, fajne ciacho ale okazało sie że robol przelotem w Poznaniu z okazji budowy jakies autostrady, bardoz chętny na zabranie go do domu autem, bo sam sie już naprał i obsłużenie go seksualne. to był mój jedyny raz, że poszłam z laskami potańczyć, już sama nie łażę od tego czasu. Zresztą, gdzie teraz wpuszczają takie stare rury? hihihihi

Gość ciab
noo, w naszym wieku to juz nawet nie wypada żyć :D hahahhaha... ten robol to raczej norma z tego co ostatnio tutaj dziewczyny wypisują:D

Gość ciab
noo, w naszym wieku to juz nawet nie wypada żyć :D hahahhaha... ten robol to raczej norma z tego co ostatnio tutaj dziewczyny wypisują:D

Gość njunnujn
ale w czym norma z tym robolem? że robol, że naprany że go obsłuzyć, cy wsysko razem?

Gość ciab
no całokształt

Gość njunnujn
nie wiem, do mnie sie zawsze ktoś podwala (a żadnym cudem nie jestem) a raczej podwalał ale ten robol to był najbardziej denny przypadek. miły chłopak ale z czym do ludzi? a kumpele i tak były zazdrosne, hihihih dziouchy to sobie zawżdy łocy o chłopa wydrapio ;)

Gość njunnujn
paps wzoRRowa! ale sprzątam, nie ma co :o

Gość ciab
:) oj tam, oj tam

Gość ciab
ja chyba też... dobranocka dziewczyny