Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marggaretta

Boje się nowych związków.

Polecane posty

Gość Marggaretta

Pół roku temu zakończył się mój ponad 2 letni związek. Nadal go kocham i nie umiem zacząć z kimś innym. Boję się. Co mam zrobić? A mam dobrego kumpla, z którym się dobrze czuję. On chce czegoś więcej, ale ja odmówiłam. Nie wiem co zrobić. Dobrze mi tak jak jest, ale z drugiej strony może bym chciała.

Gość beeelllllkaaaaaaaaaaaa
zazwyczaj sie nie myli :)

Gość Marggaretta
Mój instynkt się chyba wzbogacił o liczne bariery, przez które trudno przejść. Cały czas mam nadzieje, że wrócimy do siebie. Nie wiem co robić. To jest męczące.

Gość beeelllllkaaaaaaaaaaaa
ja ci tym bardziej nie powiem

Gość L-nora
Bariery nie powstaja bez powodu i nie znikaja bez przyczyny... To nie wygląda na "nadal miłość" tylko na potworne rozczarowanie. Słuchaj instynktu, to najlepszy doradca :classic_cool:

Gość Marggaretta
No ale właśnie nie wiem co mi podpowiada instynkt. Jest strasznie zagubiony. Kumpel mi się zwierzył, że z nikim się tak nie czuł dobrze jak ze mną. Że czuje do mnie coś więcej i chciałby ze mną być. Ja też się dobrze czuję w jego towarzystwie. Ale nie powiem, że przy nikim się tak nie czułam, bo czułam. Przy byłym. I jednak czuję, że po 2 letnim związku muszę odpocząć, zająć się sobą. Jednak tęsknie cały czas za byłym. Ciągle mi się przypominają wspomnienia. Brakuje mi go. Poplątane to.

Gość Marggaretta
temu kumplowi zrobiłam orala, myślicie że ode mnie nie odejdzie, jak były?

Gość Marggaretta
Suck my duck. Mało oryginalny podszyw.