Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuteczkowa

Co mam mu napisać jak się odezwie?

Polecane posty

Gość smuteczkowa

Ostatnio mój chłopak ciągle miał jakieś wąty.Jak chciałam być miła-źle,jak było mi przykro źle.Ciagle była moja wina a ja czułam każdego dnia coraz większy żal do niego i ból,że się tak zachowuje :(.Wczoraj miał być lepszy dzień po ostatnich złych chwilach alebyła kolejna awantura,wrzucał mi, że nigdy nie czuł mojego wsparcia,że ciagle mam mu za złe wszystko i to i tamto.Ogólnie jakbym od poczatku naszego związku(2 lata)nic nie robiła tylko była zimną suką bez serca a moje starania,uczucia i wszystko co było dobre-jedną wielką ściemą :(.Zamiast polepszyć nasze realcje on wczoraj jeszcze mnie bardziej mnie skopał słowami.Nie wiem kompletnie,co mam robić.Wieczorem napisał mi smsa,że to wszystko moja wina,że go nie akceptuję w ogóle i jakies kompletne bzdury,nawrzucał mi i kazał napisać co dalej bo on niby zawsze przepraszał a nie miał za co.napisałam mu dziś pierwsza,żeby dokładnie przemyślał naszą znajomość.Oczywiście on obrażony nie odzywa się do mnie cały dzień.Nie wiem,czy mu coś napisać tak,żeby teraz go zabolało czy siedzieć cicho.We wtorek idę na badania pod katem raka,boję się bardzo a teraz jeszcze on tak się zachjowuje jakby nie miał żadnych pozytywnych uczuć :(.Bardzo boli.

Gość smuteczkowa
poradzi ktoś?:(

Gość weavgabh
skąd ja to znam? dla mnie to prosta droga do rozstania tylko ciężko powiedzieć dlaczego, ot tak poprostu...

Gość smuteczkowa
Tez mi sie tak wydaje,tylko nie rozumiem dlaczego on sie tak zachowuje.Jak on ranil,wbijal sztylety slowne w moje cialo to ja mialam mu wybaczac ciagle a on?I jeszcze potrafi powiedziec,ze to wszystko to moja wina i z sienbie robi ofiare a ze mnie kata :(

Gość smuteczkowa
cięzko mi.

Gość liberian girlll
no