Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzannazuza

Związek i podział obowiązków.

Polecane posty

Gość zuzannazuza

Jestem zdania, że jeżeli oboje partnerów pracuje to powinni po równo dzielić się obowiązkami domowymi i nie widzę zasadności tego, aby kobieta zawsze tylko sama zachrzaniała w domu. I tak, sprzątać, prac i gotować możemy razem lub na zmianę. Koniec z niewolnictwem.

Gość skkkurwiały bandzior
I wiercić dziury, przepychać kibel, wymieniać olej i klocki hamulcowe. No i ruszać tyłkiem przy stosunku też na zmiany ;)

Gość lajla90
Pewnie, że to nie kobieta powinna zachrzaniać, podział obowiązków po połowie jest ok, chociaż ja uważam, ze to facet powinein robić więcej. Kwestia dogadania sie w zwiazku.

Gość lajla90
Pewnie, że to nie kobieta powinna zachrzaniać, podział obowiązków po połowie jest ok, chociaż ja uważam, ze to facet powinein robić więcej. Kwestia dogadania sie w zwiazku.

Gość zuzannazuza
Nie wyobrażam sobie sytuacji, gdy przychodzę po pracy i zachrzniam w domu tzn, sprzatam, gotuje, piorę a mj partner siedzi przed kompem i pierdzi w stołek.

Gość zuzannazuza
* mój partner

Gość Zuzanna Amelia !!!
W takim raziue nie wychodz za Polaka tylko poszukaj sobie Europejczyka z zachodu lub polnocy.

Gość zuzannazuza
Zuzanna Amelia !!!----> a to czemu? Polacy nie potrafią złapać miotły?:P

Gość lajla90
Potrafią, tylko od początku trzeba ich zagonic do roboty. Najgorzej jak facet przyzwyczai się,że go wyręczamy.

podział obowiązków powinien być. nie mówię tu o tym, że np. kobieta zawsze gotuje, a mężczyzna zawsze zmywa, ale o takiej sytuacji, że np ten kto wraca piewrszy do domu gotuje obiad, ten kto akurat ma bliżej do sklepu robi zakupy, gdy ktoś jest chory to druga osoba posprząta mieszkanie itp. kwestia wiercenia dziur i zmieniania opon to zupełnie inna sprawa. Nie robi się tego codziennie, więc nawet jeśli przyjąć, że mężczyzna zajmuje się typowymi "męskimi" rzeczami, a kobieta "kobiecymi", to to na pewno nie będzie równy podział ról :)

Gość nunczako
Raz na rok wbija gwożdzia i w zamian za to, chce cały rok przesiedziec pierdząc w fotel i zmieniajac kanały, jako jedyne zajecie domowe? wolne żarty, nie dajcie sie w to wrobić, dziewczyny!