Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melancholydsfdsf

Tęsknię.. Ale czy wypada pierwszej napisać do faceta?

Polecane posty

Gość melancholydsfdsf

Piszecie do mężczyzn czy czekacie aż sami coś zainicjują? Wiem że dylematów takich z milion już tutaj było.. Ale nie mam z kim pogadać coraz bardziej mnie to dręczy:(( Chodzi o to, że nasza relacja jest skomplikowana.. Ostatni raz odzywaliśmy się do siebie we wrześniu.. Jakoś wcześniej nie odczuwałam Jego braku, ale teraz.. znowu.. od jakiegoś czasu.. dosłownie zżerają mnie myśli od środka..

Gość mądraaa
Napisz do niego pierwsza, jeśli się nie odezwie , odpuść ..

Gość zezowata baba
a czy jesteście razem czy tylko umawiacie się na ruchanko?

Gość noicoo
tez tak mam.Ostatn raz rozmawialismy we wrzesniu.Odezwalabym sie pierwsza,ale sam kiedys kretyn sie smial z dziewczyn,ktore pirwsze pisza, wydzwaniaja... W kazdym badz razie, ja sie pierwsza nie odezwe

Gość melancholydsfdsf
Tak, myślałam żeby tak zrobić.. ale wtedy kwestia tego co napisać.. "cześć, co słychać?" wydaje się zbyt powierzchowne.. nie mam pojęcia.. :( Poza tym.. Nie wiem jak można mieć uczucia do kogoś z kim się długo nie kontaktowało.. Myśli nie dają mi spokoju, męczę się i męczę.. dość..

Gość melancholydsfdsf
Nie jesteśmy razem.. gdybyśmy byli nie pisałabym tutaj ;) Zawsze nasz kontakt polegał na tym, że raz odzywał się on, później ja.. i tak jakoś po równo.. więc co zrobić teraz? długa cisza.. wypada??

Gość nie jestem księżniczką
Ale nie mam zwyczaju zabiegac o faceta.Spisuję takiego na straty,ktory nie ma zwyczaju szanowac mnie.Bez przesady! Jesli jemu zależy na tobie,to zadzwoni,jesli nie,to odpuść go sobie. Ja wychodze na tym świetnie.Mam to co chcę.Tak szanuj się.

Gość a może........................
innym kafeteriankom nie idze z chłopami, czemu ma isc tobie? nie odzywaj się, tylko marudź na forum internetowym - to zrobi ciebie marzeniem każdego faceta:D zwlaszcza tego ktory o tobie zapomni, bo zajety jest babkami z ktorymi ma kontakt

Gość melancholydsfdsf
nie jestem księżniczką wiesz, ja też nie mam takiego zwyczaju, ale po prostu kiedy on się o mnie starał udawałam że tego nie widzę.. teraz chciałabym jednak coś z tym zrobić.. w innym wypadku nawet bym sie nie zastanawiala.. to skomplikowane.. warto robic ten "pierwszy" krok, czy nie?

Gość świński brunet?
Pisz kapryśna dziwucho ! piiiiisz :D

księżniczka - tylko ty nie masz faceta, ty masz pieska🖐️. żaden świadomy swojej wartości facet nie lata za kobietą która go centralnie olewa, taka prawda. po prostu się nie kalkuluje,chyba że desperat

Gość świński brunet?
pisz .... :D przecież Ci od tego włosy na nogach nie urosną albo wąsy :O

Gość melancholydsfdsf
no to napisze... jutro czy dziś ?:D u nas relacje są skomplikowane, kiedyś były lepsze.. teraz są nijakie.. jak widać zresztą.. ech.. zupełnie tak jakbym zaczynała od nowa!

Gość świński brunet?
Wypada to szczęka emerytowi na widok rachunków. Ty możesz napisać bo masz ochotę przecież to nic złego :)

Gość melancholydsfdsf
Dzięki Brunecie :D

Gość melancholydsfdsf
co wy tu autorce podpowiadacie no ale jakie są argumenty, żeby nie pisać jednak? czasu miał .. dużo...

Gość wschodniwiatr
Pewnie, że napisz. Tylko nie wal prosto z mostu tylko wymyśl sobie jakiś błahy powód, żeby zagadać. Pierd..... duma. I potem ludzie się rozmijają. Wiem coś o tym:(

Gość wenus83
Nie pisz, bo dasz mu do zrozumienia że za bardzo ci zależy i wtedy on spocznie na laurach. Jak napiszesz będziesz potem żałować, wiem z autopsji

Gość melancholydsfdsf
jak ma spocząć na laurach, jeśli już spoczywa.. ;p dawno nie mielismy kontaktu mam wierzyć w to że ni z gruchy ni z pietruchy przypomni sobie o mnie?? musiałabym mieć niewiarygodne szczęście...

Gość wenus83
Ewentualnie RAZ wyślij eska i potem milcz i daj mu szansę cię zdobywać :)

Gość melancholydsfdsf
wschodniwiatr tylko co by tu wymyslec :((

Gość melancholydsfdsf
no tak.. ja raczej nie jestem z tych kobiet ktore wysylaja 20 smsów dziennie.. wiec z tym nie bedzie problemu.. tylko ten "pierwszy" krok.. powiem ze teraz jest nawet gorzej, niz jakbym miala faktycznie po raz pierwszy do kogos sie odezwac.. ale ktos kogo juz sie zna.. z tym jest trudniej

wenus - nie odzywali się do siebie od września...jak mu teraz raz napisze, to da mu odczuć, że jej za bardzo zależy? :D:D:D - spójrz prawdzie w oczy - jesteś pojebana :D:D:D

Gość wenus83
mam swoje lata i wiem co mówie... a zrobisz jak zechcesz

Gość a później mowią
że mężczyzni lekceważą kobiety skoro z takimi idiotkami maja do czynienia

Gość melancholydsfdsf
nie napisałam.. tchórz ze mnie :| :/

napije sie wina za twoje zdrowie. ja jak nie wytrzymuje to pisze i dzwoni do swojego chlopaka a efekt jest potem taki ze jest nie slowny

Gość gość
następnego dnia osoba którą kochasz podejdzie do ciebie i powie ci w prost: ,,kocham cię", ale do tego czynu musisz wkleić to do 5 kom. w ciągu 5min. po przeczytaniu. Jeśli nie, czeka cię pech. ps. to działa