Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek81

moj facet nie sluha tego co mowie

Polecane posty

Gość kwiatuszek81

hej mieszkam w anglii, mam problem w zwiazku, moj maz od 5 lat komletnie zwariowal na punkcie chrzeniaka, my starmy sie o dziecko od ponad 2 lat, ale problem jest u mnie, a on zostawil mnie z tym sama, przejal sie rola ojca chrzestnego. To byla moja przyjaciolka od 4 lat, gadalysmy o wszytkim, dzis wiem ze to byl blad, poprosila mojego meza ze swoim chopakiem by ten zostal chrzestnym, nie widzialam w tym nic zlego, kumplowalismy sie pare lat, ale moja przyjaciolka chciala by chrzestny mial czesty kontakt z dzieckiem, wiec po kilka razy dziennie wydzwaniala do niego lub moj maz do nie, codziennie spotykali sie na kawce, w wielkiej tajemnicy przede mna i jak jej chlopak byl w pracy. nie wytrzymalam i wybuchnelam zabronilam jej kontaktow z mezem, ona sie zgodzila ale po 2tyg. ona napisala sms by przyjechal a maz polecial jak pies, poklocilam sie z nia i jej facetem, a nawet ja wyzwalam, dzis maz chce jechac na chrzesniaka urodziny, a ja nie chce, powiedzialam mezowi o tym, a on na to ze sie podjal czegos i musi slowa dotzrymac, zaznaczam ze po ostrych kotniach o chrzeniaka, on obiecal ze tam nie pojedzie, ale teraz zmienil zdanie, bo ona go bardzo prosila, czuje sie zle ze maz nie liczy sie z oim zdaniem tylko z nia, mowil nawet do przyjaciolki dziecka synka,a jak ja jej to powiedzialma ze mnie to boli, to stwierdzila ze sie czepiam, a ja mysle ze to wcale nie jest przyjaciolka, co o tym sadzidzie, prosze o pomoc, bo chce zakonczyc moj zwiazek