Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpisujcie

Desperatki szukające faceta na kafe

Polecane posty

Gość 786875
kto to jest PPL?

Gość Ding Ding Dong XXL
Ale dupcycie. Jak tylko zaczyna robić się ktoś popularny na kafe, od razu stado psufffff zaczyna ujadać. Rzucić wam jakąś kostkę może? :D

Gość Ding Ding Dong XXL
A gdzie mój post?

Gość liberian girl bella lolitka
PPL-- to podstarzała, infantylna panna, która poczuła zew macicy i gorączkowo szuka "męża" (czyt. sponsora i dawcy spermy). Mimo niespełna 30 lat ma poglądy "moherowe" . Lansuje się na super atrakcyjną laskę, mającą nie wiem jakie powodzenie, a tak naprawdę stale siedzi na kafe, w weekendy nigdzie nie wychodzi. Nawet wczoraj, kiedy były ostatki nigdzie nie była, podobnie jak fiku. Właściwie to mi jest jej żal :(

Gość CO ZA RÓŻNICA GDZIE
SZUKASZ WAŻNE ŻE ZANJDUJESZ... Jak ja szukałam faceta to szukałam wszędzie i umawiałam się z każdym który mi sie podobał,szłam jak tornado wciągałam wszystko po drodze co miało piękne oczy w nadzieji na piękną duszę Szukałam na necie bo statystycznie wychodząc na ulicę i będąc gdzieś jestem w stanie takich kandydatów spotkac mniej niż w sieci.. Najczęściej wystarczyła krótka rozmowa w sieci żeby sie zniechęcić i iść dalej,ale byli też faceci których czułam że waro poznać w rzeczywistości-trzeba uważac bo duża część udaje kogos kim nie jest. Ale szukać warto bo swą perłę można znaleźć a to bezcenne. Ja zawsze czułam że tak poznam wyjątkowego mężczyznę i znalazłam Zawsze jak coś w życiu przeczuwałam to tak później było... Zastanawiam sie tylko co z moimi pieniędzmi... Zawsze czułam że będe obrzydliwie bogata a życie mija a ja wciąż nie jestem......