Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata 13

evra , a miesiaczkowanie

Polecane posty

Gość beata 13

plastrów uzywam od 3 lat i jestem bardzo zadowolona ! Problem pojawił sie , dgy przerwałam stosowanie evry i ponownie po 2-miesiecznej przerwie zaczęłam go uzywać - 5 dni przed odklejeniem 3 plastra zaczyna mi się okres i po odklejeniu 3 plastra okresu nie mam , po tygodniu planowanej przerwy/4 tydzien / przyklejam ponownie 1 plaster , ale nie wiem czy to ma sens , przecież jest już po jajeczkowaniu - nie wiem , co robić , moze zaczac od nowa , od pierwszego dnia okresu??? Proszę napiszcie mi - co dalej????

ale po tej 2miesięcznej przerwie zaczęłaś znów stosowac plastry od pierwszego dnia okresu tak jak za pierwszym razem, czy tak jakoś w środku cyklu? i o jakim jajeczkowaniu mówisz?

dobra nieważne, oto co ja sądzę - najprawdopodobniej plastry są juz dla Ciebie za słabe i nie trzymają Ci cyklu, ja tak miałam z tabletkami, brałam je pare lat, potem zaczełam dostawać krwawienia w trakcie brania i lekarz musiał mi zmienić tabletki na takie z większą dawką hormonów i było ok potem, nadal jesteś zabezpieczona przed ciążą, ale musisz skonsultować to z lekarzem bo zapewne plastry mają już dla Ciebie za mało hormonów i musisz zmienić metodę anty

Gość beata 13
Dzieki Moniak :) Nie pomyslałam o tym , wczesniej było super , po odklejeniu 3 plastra 2 dni i okres - a teraz taki bzik. Mozliwe ,że cos z hormonami.... , dzieki.