Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabrzycki

Oto moj ideal. Czy znajde gdzies taka kobiete?

Polecane posty

Gość zabrzycki
czy taka gdzies jest..?

Gość smukła
kazdy ma swoje poczucie piekna dla mnie ideał ';) i chyba jest to aktor z filmu szybcy i wsciekli :P mmmm ile bym dała za noc z takim ;)

Gość amylanD
Ideał... Nie jesteś wymagający, facet, skoro od kobiety żądasz tylko wyglądu, notabene masz dość wysokie wymagania, skoro za wzór stawiasz sobie panienkę z neta "ulepszoną" photoshopem. Jesteś albo bardzo młody, albo przeżywasz kryzys wieku średniego, albo jesteś po prostu głupi. Oczywiście, są takie na świecie. I będą Twoimi ideałami, o ile dysponujesz dostateczną ilością gotówki 🖐️

nie jestem małolatą i nie wzdycham do aktora. Po prostu nie widuje tak zbudowanych i zadbanych facetów :P po 40tce to stare juz pryki z zapuszczonym bojlerem :P

Hehe a w jakinm jestes wieku? Dobrze , ze kazdy ma inny gust bo byloby nudno :). W sumie oprocz tych 2 nie mam jakis tam idealow :P Od zawsze mialam ten sam typ mezczyzn , ktorzy mi sie podobali.

żonę też namówiłem. Chodziła 2 lata przed zajście w ciążę. Teraz jest mi wdzięczna za namówienie. Przytyła tylko 12kg. Ale to ja w domu dbam o dietę i gotuje.