Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o boże o boze

Czy powiedziałybyście koledze...

Polecane posty

Gość o boże o boze

że się w nim zakochałyście? Bo ja chyba mam taką sytuację i nie wiem w ogóle co robić. Kiedy jesteśmy razem mam "motylki", kiedy wychodzi chcę od razu dzwonić pod byle pretekstem:-(. dla niego jestem tylko koleżanką, chyba, bo pewności nie mam:-(. Powiedzieć mu o swoich uczuciach?

Gość smutne to ale prawdziwe.
Wybadaj go najpierw, bo może nie warto. Spytaj jakie dziewczyny mu się podobają, czy ma kogoś na oku.

Gość o boże o boze
Wiem, ze strasznie dużo koleżanek, raczej typ bawidamka, i rozum mówi, ze nie, ale serce......te emocje i napięcie i dziwna tęsknota. Czasmi po pijaku dawał mi do zrozumienia, że jestem bardzo atrakcyjna, nawet na trzeźwo powiedział,że chce ze mną spędzać czas, że mu się bardzo podobam, ale ja bardzo negatywnie zareagowałam i od tamtej pory jest inaczej, a teraz jak się staram to już.....inaczej jest:-(

Gość smutne to ale prawdziwe.
No to tym bardziej najpierw bym go próbowała wybadać.

Gość o boże o boze
Ale jak wypróbować?

Gość o boże o boze
mam 15 lat, a on 16

próbowałam - a potem żałowałam, spalenie na całej linii. nie mogłam długo potem w twarz mu spojrzeć, a widywaliśmy się bardzo często. ale gdybym nie spróbowała, żałowałabym jeszcze bardziej.

Gość o boże o boze
Właśnie się tego boję, że będę żałowała jeśli nic z tym nie zrobię, z drugiej strony boję się stracić kontakt, bo tak się stanie jeśli on niczego więcej nie będzie chciał. Zdecydowanie nie istnieje przyjaźń damsko - męska.