Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dddddddddddddddddddddd33333

problem z mezem

Polecane posty

Gość dddddddddddddddddddddd33333

mam 23 lata,maz 32,on pracuje w nocy ja w dzien,prawie sie nie widzimy w ciagu tygodnia i przez to nie ma oczywiscie czasu na sex,ale w weekend ja sie depiluje dla niego sptecjalnie,ubieram sie ladnie a on nic,ale nie w tym problem,problem jest taki ze on czasami ma ochote na sex w weekend czasami nie,i na dodatku robi to tylko raz i trwa maksymalnie minutke a ja nawet nie zdaze poczuc ze on we mnie jest,bardzo mnie zabolalo dzisiaj jak zaczelam sie dobierac do niego a on odmowil na wlasny sposob,ze cos oglada ... zaczelam plakac i poszlam sie polozyc na lozku i dalej plakalam,on przyszedl za mna i sie pyta co mi jest,ja mowie ze powinienes sam wiedziec co mi jest,a on no nie wiem,nagle zaczelas plakac ,pozniej sie przytulil do mnie i mowi to chodz pospimy z dwie godzinki,ja sie wscieklam i wyszlam z pokoju a on lezal i pozniej zasnal,to bylo kolo 18 i do teraz spi,a ja za troche ide spac bo jutro praca a on pewnie wstanie niedlugo i zajmie sie netem :( jest mi strasznie smutno,nie chce go zdradzic ale w tym samym czasie nie potrafie przestac o przyjemnym stosunku, w koncu mam 23 lata jestem jeszcze mloda,co on zrobi jak bedzie mial 40? smutno mi :(((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować