Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paletz

nie wiem jak przeżyję ten tydzień.

Polecane posty

Gość nie bedziemy a wrecz sie ciesz
ymy ze cie nie bedziemy ogladac. mozesz juz wypierdalac 🖐️

Gość udzielam spowiedzi pśp
ja bede :classic_cool: już zaczynam tęsknić

lizodup 😴 super zajebiste jest oczywiscie otaczanie sie lizodupami i dupowlazami 🖐️ :O

jak lizanie doopy Ci nie odpowiada, to może murzyńska knaga spasuje Twoim gustom? :classic_cool: skończ sapać i wypierrdalaj. z wisienką na wierzchu 🖐️

Gość s/w
a gdzie będziesz jak cie nie bedzie? :classic_cool:

Mnie tu nikt nie lubi z zawiści bo jestem piękna i bogata. Szczerze to orendż jest dla biedoty a ja mam Land Rovera 4x4 na LPG Gazie , kase trwonie na przyjemnosci oto one: W poniedziałki rzne sie tylko z murzynami ...mialam ich okolo 40 -tylko jednego Polaka ktory byl boski i musze przyznac ,ze mial wiekszego niz 90% moich loverow ale ale z czarnymi jest cudownie ,bo oni maja taka sile ,jak cie zlapie to nie masz szans ,jestes jak piorko w jego ramionach ,czujesz te sile -dla niego to sprawa zycia i smierci by cie porzadnie zerznac teraz mam pewnego rodzaju uzaleznienie -robie to przynajmniej 2 razy w tyg z innymi -zawsze sie zabiezpieczam -a ci z ktorymi to robie to Amerykanie i Anglicy [ale czarni tylko] uwielbiam byc z nimi -po prostu tracisz kontrole ale powiem wam cos -nieprawda ze oni maja wieksze fiuty niz biali faceci -moze czasem grubsze -ale ogolnie to jest mit ale maja te sile ,ktora mnie podnieca najbardziej na swiecie-poza tym gladkosc ich skory-jak akasamit ,bez krostek i wybrzuszen hahaha -zapewniam was ,ze oni maja gladsza skore niz wszystkie moje kolezanki,rece sie wrecz slizgaja po nich... zycze wam choc jednego czarnego w zyciu -nie nadarmo sie mawia once go black-you never go back lol

pierru 🖐️ nie martw się o moje baunsowanie 🖐️ robię to zawsze nisko, tak by dać falować tzytzkom :classic_cool: a gdzie będę, gdzie będę. no na wakacjach przeca :O:classic_cool:

Gość udzielam dyspensy pśp
bo pśp nikogo nie chwali to jest królowa i my co najwyżej możemy całować ją w dywan po którym kroczy

Gość fdee93uy3e4
Vajemos cos tam albo VB :classic_cool:

Gość vidocznie nikt vażny
uff juz bylem zazdrosny

Gość vidocznie nikt vażny
LittleMee Z innych pomysłów: - jakaś fajna torebka mosznowa, może być skórzana, raczej klasyczna,albo analna taka do przewieszenia przez ramię. Dużo wytrzyma. - kolorowy zegarek,mierzący ciśnienie podczas orgazmu. Swatch bodajże wypuścił serię takich bardzo kolorowych pawi

veni vidi vici kurva :classic_cool: no weże se nie rób ze mnie yay tylko mów kim żeś jest i czemu miałabym Cię chwalić :classic_cool:

tera każdy facet kupi taki zegarek dla swej doopeczky i będą masować sprawdzać czy któraś czasem czegoś nie udaje :classic_cool: