Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 probleminfantylny

infantylnosc

Polecane posty

Go艣膰 probleminfantylny

facet mi dzis m贸wi ze czasami patrzy sobie na jak膮艣 tam dziewczyne, m贸wi tez ze stara sie nie,ale czasami po prstu lubi bo mu sie podoba fizycznie, a stara sie nie bo mysla艂 ze ja bym by艂a z艂a, wiem ze to infantylne, ale chce poznac wasze zdanie, myslicie ze jak "podoba mu sie" inna to juz zle? bo mi sie tak nie wydaje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pitu pituuuuuuu
Tw贸j facet to kretyn, skoro Ci m贸wi takie rzeczy trzeba by艂o odpowiedzie膰 w podobnym tonie i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 probleminfantylny
m贸wisz,ze kretyn? znaczy bo to chodzi o jakas jedna, nie o wiele, tylko o jakas tam konkretna, po porstu mi powiedzia艂 ze tak to jest,ale ze grzechem nie jest jak sobie popatrzy i ze inni sie podobaja to normalne,i nie kumam troche go

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 probleminfantylny
podnosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasinka...
mezczyni tak maja. Ladny "obrazek" ich zawsze zainteresuje. Co nie oznacza, ze automatycznie chce zdradzic swa obecna partnerke. Najwidoczniej tamta ma ladne nogi, a nosi czesto mini, albo duzy biust ...itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 probleminfantylny
hehe, dzieki za podnoszenie na duchu,, jakos bardzo sie tym nie przeje艂am, tylko chcia艂am sie dowiedziec jak o jest u innych w艂asnie, co o tym mysla

Udost臋pnij ten post

m臋偶czy藕ni to wzrokowcy, wi臋c to naturalne. zreszt膮 cz臋艣膰 kobiet r贸wnie偶. skoro nie masz dystansu powinien to zatrzyma膰 wy艂膮cznie dla siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 probleminfantylny
znaczy on mi to powiedzia艂 tak mimochodem, rozmawialismy i tak jakos wysz艂o, nie zrobi艂am mu jazdy ani nic, hehe,bo i o co, ale dzieki za wasze opiniee

Udost臋pnij ten post

ale to jest normalne u faceta, w ko艅cu tylko patrzy chocia偶 wiem ze to przyjemne nie jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 probleminfantylny
tylko jedno mnie zastanawia i smiac mi sie chce, i sie w sumie z nim z tego smia艂am, bo jak mi m贸wi艂 to ja milcza艂am, a on zaraz sie wystraszy艂 ze z艂a jestem, i mi sie t艂umaczy i pierwsze zdanie "przeciez nie patrze sie jej na ty艂ek" czyli jak dla mnie skoro sie tego wypiera,to tak w艂asnie jest, ze sie patrzy,hehe moze jeszcze ktos cos powie,jak ma chwilke?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 probleminfantylny
no dobra widze,ze juz koniec teatu, okej dzieki za ka偶d膮 odpowiedz i spokojnej nocy kafeterianki!

Udost臋pnij ten post