Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość probleminfantylny

infantylnosc

Polecane posty

Gość probleminfantylny

facet mi dzis mówi ze czasami patrzy sobie na jakąś tam dziewczyne, mówi tez ze stara sie nie,ale czasami po prstu lubi bo mu sie podoba fizycznie, a stara sie nie bo myslał ze ja bym była zła, wiem ze to infantylne, ale chce poznac wasze zdanie, myslicie ze jak "podoba mu sie" inna to juz zle? bo mi sie tak nie wydaje

Gość pitu pituuuuuuu
Twój facet to kretyn, skoro Ci mówi takie rzeczy trzeba było odpowiedzieć w podobnym tonie i tyle

Gość probleminfantylny
mówisz,ze kretyn? znaczy bo to chodzi o jakas jedna, nie o wiele, tylko o jakas tam konkretna, po porstu mi powiedział ze tak to jest,ale ze grzechem nie jest jak sobie popatrzy i ze inni sie podobaja to normalne,i nie kumam troche go

Gość probleminfantylny
podnosze

Gość kasinka...
mezczyni tak maja. Ladny "obrazek" ich zawsze zainteresuje. Co nie oznacza, ze automatycznie chce zdradzic swa obecna partnerke. Najwidoczniej tamta ma ladne nogi, a nosi czesto mini, albo duzy biust ...itp.

Gość probleminfantylny
hehe, dzieki za podnoszenie na duchu,, jakos bardzo sie tym nie przejełam, tylko chciałam sie dowiedziec jak o jest u innych własnie, co o tym mysla

mężczyźni to wzrokowcy, więc to naturalne. zresztą część kobiet również. skoro nie masz dystansu powinien to zatrzymać wyłącznie dla siebie.

Gość probleminfantylny
znaczy on mi to powiedział tak mimochodem, rozmawialismy i tak jakos wyszło, nie zrobiłam mu jazdy ani nic, hehe,bo i o co, ale dzieki za wasze opiniee

ale to jest normalne u faceta, w końcu tylko patrzy chociaż wiem ze to przyjemne nie jest

Gość probleminfantylny
tylko jedno mnie zastanawia i smiac mi sie chce, i sie w sumie z nim z tego smiałam, bo jak mi mówił to ja milczałam, a on zaraz sie wystraszył ze zła jestem, i mi sie tłumaczy i pierwsze zdanie "przeciez nie patrze sie jej na tyłek" czyli jak dla mnie skoro sie tego wypiera,to tak własnie jest, ze sie patrzy,hehe moze jeszcze ktos cos powie,jak ma chwilke?

Gość probleminfantylny
no dobra widze,ze juz koniec teatu, okej dzieki za każdą odpowiedz i spokojnej nocy kafeterianki!