Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca.....

prawdopobieństwo ciąży

Polecane posty

Gość pytająca.....

przez ponad rok brałam tabletki anty, ostatnio zaczełam sie źle czuć wiec postannowiłam na miesiąc odstawić zrobić przerwę, tego wtorku powinnam wziąć nowe opakowanie i jak to jest liczone. do wtorku byłam "chroniona", w piątek może ciut spermy się dostało do środka ale jak już to kropelka, chłopak nie był pewny, jakie jest prawdopodobienstwo zajścia w ciąze

Gość Tralalalamala
Zawsze Jest;-).moja kolezanka zaszla biorac zawsze o tej samej porze,a jestem tego pewna bo zawsze miala przypomnienie w tel.ustawione a chodzilysmy razem do tej samej klasy.teraz ma syna 7letniego.i wtedy jak mi powiedziala to nie wierzylam jej,ale teraz wierze bo co by jej zalezalo

Gość pytająca.....
kurcze, teraz sie troche stresuje bo chłopak zauwazył ze jak wyciągnąl to odrazu był wytrysk i nie jest pewny

Gość Tralalalamala
No teraz juz nic nie zrobisz,musisz czekac...nie boj sie jak zajdziesz tzn.ze tak mialo byc i ten na gorze mial taki plan

TO PO CO WYCIĄGAŁ, GDYBY ZOSTAWIŁ NIC BY NIE ZAUWAŻYŁ ... poważnie to chyba mała szansa ale zawsze jest ryle ze ty chyba teraz masz dni nie płodne. poszukaj w Google i sobie sprawdź

Gość we wtorek miałas wziąć nowe op
akowanie, czyli nei bylaś chroniona do wtorku. Skoro nie zaczynałaś nowego opakowania, to juz ta 7 dniowa przerwa byłą niezabezpieczona. Byłaś chroniona do ostatniej tabletki.

Gość pytająca.....
kiedys mi gin powiedziała ze jak we wtorek mam wziąc nowe opakowanie, gdybym nie brala to do to do tego dnia co miałam rozpocząc nowe opakowanie jestem zabezpieczona,tak mi kiedy mowiła