Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfsfcufcejkcf

pytanie odnośnie tabletek

Polecane posty

Gość hfsfcufcejkcf

od 4 miesięcy zażywam tabletki yaz. w sobotę zapomniałam wziąć pigułkę i przyjęłam ją po upływie 12h (w niedzielę około godziny 11-zazwyczaj biorę o 21). był to mój piąty dzień cyklu. czy istnieje ryzyko zajścia w ciążę?

Gość a co jest napisane na ulotce?
a co jest napisane na ulotce? tam jest wyjasnione dokladnie kiedy jest problem gdy sie pigulke zpaomni

Gość hfsfcufcejkcf
jest napisane, że jeżeli zażyje się tabletkę w ciągu 12-stu godzin nie istnieje ryzyko zajścia w ciążę.

Jeśli minęło więcej niż 12 h a u Ciebie minęło to musisz dodatkowo się zabezpieczać przez 7 dni lub nie uprawiać seksu;-)

Gość a co jest napisane na ulotce?
ja dobrze nie pamietam, ale chyba wlasnie tak jest jesli sie boisz to musisz sie dodatkowo zabezpieczyc i juz :)

Gość szczęśliwa :)
Ja bire tabletki 8 lat i często zapominam wziąć na czas, biore jak mam ochote, wieczorem ale nie co do godziny,jakl zapomne to następnego dnia i się wcale dodatkowo nie zabezpieczam...

Gość karambolek33
pamiętajmy że działanie tabletek obniżają inne tabletki i choroby

Gość repry menda
szczęśliwa :) Ja bire tabletki 8 lat i często zapominam wziąć na czas, biore jak mam ochote, wieczorem ale nie co do godziny,jakl zapomne to następnego dnia i się wcale dodatkowo nie zabezpieczam... u mnie tak smao ,ztym ze biote tabletki od 5 lat i tak srednio na miesiac zapominam wazic ok 5.

Gość szczęśliwa :)
widocznie co kobieta to inny organizm :) są takie co pilnują się co do minuty i wpadają i takie jak my co mają to w dupci i jest wszystko ok :)