Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1992malutka1992

155cm. 40 kg. 80/65/50/80?

Polecane posty

Gość 1992malutka1992

Kobeta.155cm. wzrostu.40kg. wagi.Wymiary: 80cm. w biuście,65cm. pod biustem,50cm. w pasie i 80cm.w biodrach.Co sądzicie o takiej figurze?

Gość 1992malutka1992
Mam 20 lat i ciągle słyszę,że jestem "malutką chudzinką". Co mężczyźni sądzą o takich filigranowych kobietkach?

Gość joirgi
chyba nie uda się tak odpowiedzieć, wiele zależy od tego jaką masz figurę, czy np masz tyłek odstający i wąski, czy płaski, czy ubierasz sie kobieco czy jak dziecko. Spójrz na Kylie, czy ona nie jest bardzo kobieca? niestety nie wszystkie małe i filigranowe są kobiece tak samo jak nie każda wysoka ma zgrabne, długie nogi. proporcje są ważne.

Gość 1992malutka1992
Ubieram się dość kobieco. Leginsy,spódniczki,obcisłe jeansy,topy,marynarki,sweterki i zawsze buty na wysokim obcasie.

Gość 1992malutka1992
No aż mi przykro,że nie jestem z nowosądeckiego,ani ruda! :)

Gość 1992malutka1992
Jestem naturalną brunetką o śniadej karnacji,ale oczy mam zielone ;)

Gość 40 kg to same kosci
ja mam 154cm i 49kg i jest idealnie wazylam kiedys 40kg i nie bylo mnie widac :)

Gość 1992malutka1992
Vagnozi tyle razy syszałam,że małe jest piękne,ale mężczyźni przecież szaleją za blondynkami z dużymi piersiami i pupą oraz długimi nogami.Niestety.

nie zawsze, uwierz mi, prawdziwa mądra kobieta musi jeszcze miec charakter

Gość 1992malutka1992
Mi tak zwanego "charakterku" nie brakuje. Perfekcjonistka,pedantka i idealiska,ale ciepła,uczuciowa i wrażliwa.Bardzo emocjonalna,energiczna i spontaniczna. Myślę,że inteligentna i ambitna. Niestety często uparta i zbyt pewna własnych racji,cóż nikt nie jest idealny. Dodam,że niepaląca,pijąca białe wino bądź szampana - okazyjnie :) Taka sobie ja,pracująca studentka,uwielbijąca czekoladę - po wadze nie widać,ale tak rzeczywiście jest.

Gość 1992malutka1992
Może i tak,ale bez obcasów ani rusz :( Niziutka jestem bardzo..

Gość isaaa
No coś Ty, nie ruszasz się bez obcasów??????? Ale musisz mieć stopy :O Ja mam 152 cm i bez problemu wychodzę bez obcasów, przecież dużo jest dziewczyn o wzroście 150 - 160 cm które chodzą bez szpilek. Więc spróbuj, bo źle skończysz męcząc nogi szpilkami. A co do facetów, to myślę, że dla nich najważniejsza jest twarz i duży biust, wzrost i waga nieszczególnie, no i fajny charakter:)

Gość normalny on
moglabys podac nr gg?

Gość 1992malutka1992
No twarzy najbrzydszej nie mam. Pełne usta,duże oczy,malutki nosek,wyraźne brwi i ciemna oprawa oczu. Taka bardzo dziewczęca buzia.

Gość 1992malutka1992
Podczas joggingu,na plażę,czy spacer po parku nie zawsze ubieram buty na obcasie.Wtedy raczej baleriny lub sandałki.Jednak do pracy,na uczelnię lub imprezę bez szpilek nie wyjdę.

Gość normalny on
podaj prosze gg jesli mozesz

Gość 1992malutka1992
Taki trochę kompleks niższości.Oczywiścię wolę mieć 155cm. wzrostu i ważyć 40 kg.Niż mieć jako kobieta 180 cm. i ważyć 120kg.,ale jednak wolałabym mieć te 165 chociażby.

1992malutka1992 -> spójrz na to z innej strony, za to będziesz mogła się dosłownie wtulić w faceta ;)

Gość 1992malutka1992
No dobrze.Są plusy,nie powiem,że nie.Tylko powiedzcie szczerze mężczźni wolicie te mniejsze,filigranowe kobietki,czy większe?

Gość normalny on
oj czemu nie chcesz popisac na gg?

1992malutka1992 -> ja wole takie o fajnych proporcjach ciała (czyli takie jak twoje) niezależnie od wzrostu ;)