Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropula

Dziecko nie lubi się kąpać - jakimi kosmetykami do kąpieli je do niej zachęcić?

Polecane posty

Gość Kropula

Znacie takie kosmetyki? Jakieś szampony z kolorową pianą? Pływające mydełka? Sama nie wiem... SuperNiania dużo o tym mówiła, ale nie wiem jakich marek są takie kosmetyki. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

a jak duże jest to dziecko? Są tabletki co zabarwiają wodę- w rossmanie. Na kosmetykach takich generalnie się nie znam. Ale może zabawki jakieś, np. pisaki do malowania w wannie?

Gość Kropula
Dziewczynka, 5 latek. Dokładnie o takich kosmetykach myślałam, ale kompletnie nie wiem w jakich drogeriach można je dostać. Zabawki raczej nic nie dają. Myślałam raczej o czymś "magicznym". Znalazłam na internecie jakieś kosmetyki firmy Tinti.

to ja znam tylko te tabletki z rossmana. wiem,że są niebieskie i czerwone- czerwone bardziej efektowne chyba. Ale pisaki to fajna zabawa. może malować nimi po sobie albo po wannie. może jej się spodoba

Gość Kropula
Dziękuję. :)

no i ziaja miała chyba kiedyś płyn zmieniający kolor wody- ale wydaje mi się,że działał bardzo delikatnie

Gość każdy ma swoje problemy
a nie lepiej poszukać przyczyny z powodu której dziecko nie lubi się kąpać i ją wyeliminować? Może zbyt zimna/gorąca woda albo szczypiące mydło, albo mycie włosów i zalewanie buzi, może śliska wanna?

Gość Kropula
Ale ja jestem tylko ciocią. :) Wiem, że maluch nie lubi się kąpać i chcę mu to uprzyjemnić. :)

Gość Kropula
Smyk ma kosmetyki dla dzieci?

Założyłam,że skoro ktoś pyta o kosmetyki to szukał już przyczyny i jej nie znalazł. są dzieci, które buntują się dla zasady. niektórym na przykład szkoda czasu na nudną kąpiel

Gość rumianekkk
to juz lepiej zabawki do wody, a nie kosmetyki

Gość Kropula
Tak myślę. Zawsze będzie to coś ŁAŁ! dla dziecka. Poszukam w Smyku, bo na stronie www mają takie markery do kąpieli, a jak nie to w Naturze podobno są te Tinti.