Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanuatuu

Hmmm ... trochę może i desperacja :-)

Polecane posty

Gość Vanuatuu

Witam. Złożony chorobą leżę w domu, nudząc się niesamowicie ... Być może komuś chciałoby się pogadać? Tak luźno i niezobowiązująco zupełnie :-) Jeśli znalazłby się chętny, to zapraszam na mail vanuatuu@gmail.com :-)

Gość Vanuatuu
Nie mam tajemnic, ale jakoś nie bardzo lubię tak publicznie. I nie jestem gejem, wypraszam sobie :)

No skoro szukasz na erotycznym forum "chętnego" , to z twoja heteroseksualnoscia jest jednak coś nie tak :P Nie to, żebym miała coś przeciwko gejom, bo ja ich akurat lubię :D

Gość Vanuatuu
Semantyczne nadużycie, cytując jednego z naszych polityków. Nie napisałem nigdzie, że szukam chętnego pana, na myśli miałem chętną do konwersacji osobę.

Gość hgwhfro
skad jestes i czy masz talka? :P

Gość Vanuatuu
Z Warszawy i nie korzystam z żadnych komunikatorów. Nie mam nawet za bardzo możliwości instalacji czegokolwiek, bo sprzęt nie należy do mnie. Ogólnie rzadko kiedy przesiaduję przy komputerze, ale okoliczności niejako mnie "zmusiły" :)

Nie lubisz publicznie? To Ty się nie spotykasz we większym gronie? Łoj, cicho ciemny z Ciebie typ.

Gość Vanuatuu
Ech, znów nie zostałem zrozumiany :) Nie chodzi mi w żadnym przypadku o niechęć do "spotkań" (chociaż co to za spotkanie taka ogólna dyskusja na forum?). Zwyczajnie nie przepadam za tą formą rozmowy - każdy o czym innym i symultanicznie.

Zwykle zaczyna się od publicznych, kończy zaś na prywatnych. I albo się rozwija, albo rozwiewa niczym wiatr. : ]

Gość Vanuatuu
Rozumiem. Jednak mimo wszystko wolałbym tą "publiczną" część pominąć :)

Tę publiczną część nie warto pomijać.

Gość Vanuatuu
Znowu racja, tę, mój błąd :)

Gość Vanuatuu
Przepraszam, ale obstaję przy swoim stanowisku :)

hi;-)Mam wrażenie, że jesteś albo bardzo nieśmiały albo bardzo uparty;-)Jednak tutaj Wszyscy raczej obastają przy "publiczjej" opcji konwersacji, więc jaki wymyślisz konsensus?;-)

Gość Vanuatuu
Nieśmiały? Raczej nie. Nie jestem też uparty, po prostu wolę rozmowę prywatną niż publiczną. Publicznie - moim skromnym zdaniem - można sobie o pogawędzić pogodzie, ewentualnie poglądach filozoficznych.

Dobra myśl! Filozoficzna! Albo i muzyczna. Się rozeznaj, zainteresuj jakąś i kontynuuj. A nie, mejlowo Ci wszystkie będą zapychały skrzynkę jak jeden mąż.

Gość Vanuatuu
Nie, nie, mąż nie, ta kwestia została już wyjaśniona mam nadzieję.

Megi no, no i wypatrzy swoje oczy niebieskie nieborak.

Chyba nie sprecyzowałeś do końca oczym chcesz gawędzić(no mogłam nie doczytać). Rozmowa o poglądach filozof. może również być interesująca-zawsze możemy je porównać ewentualnie wysnuć na jakiś temat odmieny wniosek;-)

Gość Vanuatuu
Moje poglądy filozoficzne lekko o nihilizm zahaczają, z dużą dozą cynizmu po wierzchu. A oczy mam raczej piwne niż niebieskie :)

Wiem, wiem. Niektórzy lubią tak od dóópy strony zaczynać. Później się wściekają, że jedna czy druga zamęcza listami. I udają, że ich nie ma. Albo co gorsza, nie udają że ich nie ma, tylko udają. : ]

tak, tak trzeba Go troche pooszczędzać-szczególnie te oczęta-bo jak później będzie Nam(kobietom) zaglądał zalotnie w Nasze oczka.

Gość Vanuatuu
Poczułem się z lekka zagubiony prawdę mówiąc ... Idę sobie coś upichcić, więc przerwa na obiad :)

Gość hgwhfro
Bó z autopsji to znasz? :D:D:D