Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adańka

Lekarz dla studenta- Warszawa

Polecane posty

Gość Adańka

Witajcie, Mam taki oto problem. Jestem chora- jakies problemy z żołądkiem i chciałam iść do lekarza po jakąś pomoc. Nie jestem jednak nigdzie tu w Warszawie zarejestrowana, pierwszy rok studiów i tak tyle zamieszania daje,że człowiek nie myśli o tym,że kiedys może sie rozchorować... nie wiem co począć, gdzie się podziać by otrzymać jakąkolwiek pomoc... Doradźcie coś...

oplacilas ubezpieczenie swoje na studiach? jesli tak to powinnas miec ksiazeczke zdrowia albo jakis inny dokument (zalezy to od uczelni). uczelnie maja wykaz swoich placowek - tylko dla studentow (panstwowe uczelnie). ale jesli masz dowod ubezpieceznia to mozesz isc w dowolne miejsce i Cie zapisza do lekarza

A masz jakieś ubezpieczenie ze sobą? No i też uczelnie powinna być podpięta pod jakąś przychodnie, przynajmniej u mnie tak jest, mam coś takiego jak książeczka zdrowia studenta i z tego co wiem mogę iść w razie czego do przychodni, ale dokładnie nie wiem jak to jest bo na szczęście nie było potrzeby. A jeśli masz ubezpieczenie ze sobą to możesz iść do szpitala.