Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwalipięta

czy dużo osiągnełam waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeee..........
Wszystko ładnie, ale Tobie odbija...... Interesuje Ciebie co koleżanki powiedzą??????????? Jesteś pusta. To co masz i robisz to dla siebie i rodziny... a nie dla reszty świata. Wiele z ciebie nie będzie. A co będzie jak nóżka sie podwinie???????

Gość chwalipięta
nie jestem modelką ,ale wymiary mam niczego sobie;)

Gość ggfgfd
jak nie jestes modelką , to jesteś nikim

Gość chwalipięta
miałabym satysfakcję ,bo jednak zasługują na to ,żeby wiedzieć i się wkurzać;).Nie mam konta na ządnych porftalach typu Fb czy nk dla własnego bezpieczeństwa.

Gość chwalipięta
dobrze ,że sobie ulżyłeś/łaś;) bo po mnie spłynęło

Gość chwalipięta
no więc każdy z samochodów jest warty nie mniej niż 100tys ,dom 250m2 wybudowany w zeszłym roku -1mln.Firmy warte też z 1mln.

Gość chwalipięta
zmykam bo jestem na 13 umówiona do kosmetyczki ;) pozdrawiam i tak się czuję zajebiście:) i cieszę się ,że mam tak dobrze.

Gość patyczak .
13 lat temu mogłabym sie podpisać pod postem Autorki (o 1 samochód miałam mniej). Ale przez ten czas wiele się zmieniło. Mężowi kasa uderzyła do łysiejącej głowy, ja zdałam sobie sprawę, ze nie mam czasu dla własnego dziecka, bo firma pochłania mi większość czasu, znajomi się zmieniali - wraz z naszym statusem finansowym - na takich, których stać na takie same rozrywki jak i nas. Inny świat, swiat ludzi pustych, zwracających uwagę na to by mieć, i to miec więcej niż inni. Przeszkadzało im nawet to, że mimo mgr nadal się kształcę - twierdzili, ze się wywyższam. Potem wszytsko się z hukiem zawaliło. Upadek był bolesny. Znowu zaczynam wszystko od nowa, ale tym razem nie zamierzam uczestniczyć w wyścigu szczurów. Tym razem forsa nie bedzie moim guru.

Gość lubię Jabłka
chwalipięta u mnie identycznie jak u ciebie z tą sytuacją z liceum!bravo!moje kumpele tez teraz mieszkają kontem u rodziców,pracują na kasie,a takie paniusie były,mężów nie mają,tylko same z dzieckiem! a ja!mam wszystko!ta,z której kpili,nie mogłam przecież wtedy należeć do ich kręgu..teraz to ja im pluje na głowe jak widzą mnie na facebooku i co osiągnęłam.

Gość a ja powiem że
a jesteś dobrym człowiekiem?

Gość a ja powiem że
Te -lubię jabłka -a ortografii to nie łaska się uczyć?Co ty osiagnęłaś skoro piszesz ,,kontem''?

Gość a ja powiem że
do patyczaka-święta racja i .........................podziwiam.

Gość i wy wierzycie w takie brednie
?? tu na cafe KAZDY moze napisac ze ma full kasy itp a wy to łykacie. przeciez to oczywiste ze autorka ściemnia. 2 samochody, firmy, ttaaa i co jeszcze? willa w hollywood?