Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZniszczoneWlosy90

Pytanie dotyczące włosów pomocy!!

Polecane posty

Gość ZniszczoneWlosy90

witam serdecznie,3 miesiące temu miałam rozjasniane u fryzjerki włosy rozjasniaczem z czarnego koloru na średni ciemny rudy... Niestety z włosów mało co zostało a byly prawie do pasa musiałam je obciąć do ucha...:( żadna farba nie trzyma koloru , wychodzi nierównomierny tylko na odrostach piękny rudy ,tam gdzie było rozjasniane spływa zawsze do jasnego zniszczoengo brązu :( co mam robić czy jest jakiś zabig napigmentowania tych włosów ???

Gość ZniszczoneWlosy90
czy jest jakaś osoba znająca się na fryzjerstwie ?

Gość planuje dziecko....ale sie boj
powinnas zafarbnowac wlosy na sowj naturlany kolor i na to dopeiro dawac rody ,ale teraz to juz ci to na epwno nie wyjdzie rownomiernie.

Gość ZniszczoneWlosy90
to co fryzjerka mi zrobiła z włosami ...dziewczyny kochane nigdy ale to nigdy nie zgadzajcie sie na dekoloryzacje z czarnych... Duzo osob mnie zaczepialo i prosto z mostu : boze cos ty zrobila z wlosami co za siano :( włosy wykruszyły mi się a reszta ciągnęła się jak guma przy czesaniu.... :( ile przepłakałam to tylko ja wiem,byłam nawet u tej fryzjerki ,pokazałam jej stan włosów, kazała mi zapłacić u niej za maske nawilzająca...uwazam ze za takie zniszczenie powinnam dostac odszkodowanie od jej salonu.

Gość Izabellaa0000000000
To dlaczego jeszcze tego nie zgłosiłaś do właściciela tego salonu ?? Przeciez z jej winy masz zniszczone włosy... zafarbuj na swój kolor i najwzej doczep włosy i juz,,

Gość Zainteresowana24
wybralabym sie do fryzjera dobrej marki zeby najpierw odbudowac zniszczone wlosy jakimis zabiegami nawilzajacymi a farbowanie odstawilabym na co najmniej pol roku. Niestety ale fabrujac dalej wlosy tylko bardziej je niszczysz, pewnie to wiesz, ale ciezko ci chodzic z odrostem :) mimo to wydaje mi sie ze to koniecznosc. Vax? ja osobiscie nie polecam

Gość Zainteresowana24
"idzie kupic" - Jolka, widac ze z zabrza jestes :D