Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frottka1990

Glosowalam na PIS - widze, ze zrobilam dobrze

Polecane posty

Gość Frottka1990

PIS chroni polskich wartosci, nie chce wydluzenia czasu pracy, podnoszenia podatkow i niszczenia polskosci

Gość MSka
wszystkie partie są o duupe rozbić,złodzieje ebane...

Gość Frottka1990
Obiecuje też wskrzesić wszystkie koty do 2015, a to umożliwiłoby mi spotkanie z moją świętej pamięci kotką Bunią, którą dwa lata temu pożarł mój buldog Albert :(

Jakoś zwolennicy PO zamilkli.Chyba rozmyślają nad swoim rudym guru.Teraz trzeba będzie zacząć zaciskać pasa.Spłacać długi,zaciągnięte zpowodu chorych ambicji,na EURO,orliki,drogi(po kórych nie będzie was stać jeździć).Polaka chcesz pognębić,daj mu władzę...wszystko w tym temacie.

Gość no pewno, że dobrze, w sejmie
musi też być reprezentacja prymitywnego chamstwa, ciemnogrodu, bo takie są prawa demokracji.

Popatrz na Niesiołowskiego ,przedstawiciela PO...chyba nikt mu nie dorówna. Aha, nie głosowałem na PIS.

Niesiołowski z ZChN, przez przypadek znalazł się w PO, zwykła pomyłka, po kacu nie trafił do drzwi z napisem PiS.

Kaczor może nie jest medialny,ale nie jest sprzedawczykiem własnego narodu. A swoją drogą już dawno powinni go z PISu wywalić,on dołuje tę partię- jest zakompleksiony,niereformowalny itp.

Kaczor nie jest sprzedawczykiem, własnego narodu????????? A czym wobec tego jest, ze swoją obsesją reaktywacji staninizmu w Polsce? Nawet propozycja przywrócenia kary smierci jest tęsknotą do metod stalinowskich do eliminowanie niewygodnych polityków,jak np teraz ziobryści, czy PJN, Pensja Jest Najważniejsza.

A dla czego ktoś ma utrzymywać osobę która z rozmysłem kogoś morduje.Pomiot trzeba eliminować,takie są prawa natury i utrzymuje zdrowe relacje w społeczeństwie. Czytaj ze zrozumieniem ...nie jestem zwolennikiem Kaczora i w wielu sprawach się z nim nie zgadzam.

właśnie przed chwilą była konferencja prasowa prezesa, ten stary wariat bezdzietny, przylazł z dziećmi na konferencje protestować przeciw vatowi na ubranka dziecięce. Jak zwykle czepił sie czegoś, by ciemnota i ciemnogród przyklanęła , głupiemu populiście, co nawet dzieciak i potomka nie umiał zrobić, . Stary głupek.