Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkklhgtyrt54328

Jak to jest z tymi spacerami albo z werandowaniem?

Polecane posty

Gość lkklhgtyrt54328

Bo jak była ładna pogoda tzn na plusie to mała była na dworze nawet do 3 godz ale u nas już jest śnieg i temperatury minusowe? Więc ile ma być na tym dworzu?? Szkoda mi jej jak idzie spać na balkon w minusowe temperatury, dodam ze ma 4 mieś i mieszkamy za granicą. A ja to jest lub było u was w zimę??

Gość lkklhgtyrt54328
??

zależy ile na tym minusie jest. Jak śnieg pada to bym nie dawala na balkon zeby spala bo ją zmoczy, a pod folią to zadna przyjemnosć. Wtedy bym ubrala cieplej, przykryła kocykiem i otworzylą okno w pokoju. Ale jak nie sypia a jest lekko na minusie to nic jej nie bedzie od drzemki na balkonie. Lepiej się tak śpi nawet.

ach no i może nie 3 godziny ;) ale tyle ile śpi sobie nie wiem 40 minut- godzina? A jak nie śpi to pol godzinny spacer. i musisz sprawdzać czy jej cieplo i czy nie za cieplo bo jak sie przypoci to tez nie za dobrze.

Gość lkklhgtyrt54328
Właśnie u nas oka nie otwierają się na oścież tylko na uchylanie....Także to raczej mało da ostatnio było na minusie 3 ale w tygodniu ma już być minus13 nawet to już sama nie wiem? Wystawiać? Jak tak to ile dodam ze od dnia urodzenia codziennie jest na dworze