Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjuznic

mam pytanie bo nie wiem co lepsze

Polecane posty

Gość niewiemjuznic

za 2 miesiace mam wyznaczoną date porodu i zastanawiam sie nad wózkiem by był lekki..nie interesują mnie xlandery itp miałam i dziękuje kobyły ciężkie;/ Co myślicie na temat wózka Kinderkraft? Lub Titi ?

Gość niewiemjuznic
nikt nie zna tych wózków ?

Gość niewiemjuznic
?

Gość niewiemjuznic
up.

Gość elizka24
espiro vector air super wozek polecam

Gość niewiemjuznic
hmm ja pytam o te modele które napisałam szukam wózka do 1 tys ale nowego nie chce uzywanego juz sie przejechałam..

Gość elizka24
ja kupilam moj vector za tys nowy. JAK kupujes wozek to tylko pompowane kola!

Gość palalaka
ja mam wózek cam, sprowadzono mi go z włoch... był drogi, ale jest po prostu świetny..

Gość niewiemjuznic
mi sie dobzre jeżdzi na piankach pompowane moga być przednie lub tylnie.. wiem czym mi sie jeżdzi dobrze i nie wybiore np 3kołowca ani wózka które mają 4 koła równe . mi sie najlepiej jeżdzi wózkami które mają przednia koła zwężane do srodka

Gość niewiemjuznic
widze ze każdy mówi o swoim wózku a ja pytam o te 2 marki .. lub coneco który miałam już dawno wybrany.

Gość anita1978
Ten i ten fajnie wygląda .A ja miałam prawie taki sam jak TITI. Wolę wózki bardziej stabilne na dole jak ma TITI.

Gość mamacórek
ja ma kinderkraft wózek jest swietny moge go polecić a miałam przed tem 2 różne wozki i każdy zmieniałam w ciągu roku moja córka miała 4 wózki;/ a syn 2;/ nie umiałam celnac na jakiś lekki stabilny i który się świetnie prowadzi ...ale w sklepie zobaczyłam ten przejechałam sie nim kawałek podniosłam i kupiłam jeżdzę nim 2 miesiace i nie moge na niego ażekać

Gość anita1978
Widzę że tan TITI ma taki sam dół jak ja miałam .chodzi o koło budowę dołu wózka i taką samą konstrukcję ramy dolnej. I ten wózek użytkowałam 1,5roku temu i znowu będę go używała za pół roku i nie zamierzam kupować innego.Dla mnie sprawdził się super.A koło mego domu nie miałam chodniczka płaskiego a miałam sam piasek i wie dziur. A kupiłam go za 500zł (model pochodził sprzed 3 lat )przez internet,taki sam miała moja bardzo wybredna koleżanka :) i mi go poleciła

Gość niewiemjuznic
anita a jaki ty masz model wózka zobaczyłabym sobie jego opis