Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisisezastanwaiam

co powinno jesc polroczne dziecko??????????????? co jedza wasze pociechy?

Polecane posty

Gość dzisisezastanwaiam

moj pediatra zalecil tylko i wylacznie sloiczki, zadnych owocow czy warzyw kupnych ze wzgledu na duza zawartosc nawozow... nie wiem czy ma racje bo przeciez zawsze takie bedzie jadlo dziecko... co jedza wasze niemowleta? o jakich porach?

mój syn w tym wieku jadł jabłka, ale faktycznie z sadu bez nawozów itp., ale skąd pewność, ze w słoiczkach ich nie ma?

Gość dzisisezastanwaiam
asiu a kiedy zaczelas dawac mu "normalne" jedzenie?

Ja od kiedy moj synek skonczyl pol roku daje mu wszystkie obiadki ze sloiczkow i deserki rowniez. Nie mam dostepu do owocow i warzyw, co do ktorych moge byc pewna... Natomiast w sloiczkach znajdują się tylko składniki z ekologicznych upraw. Moj syn nigdy ale to nigdy nie mial problemow po zjedzeniu jakigos obiadku i rosnie jak na drozdzach :)) Polecam sloiczki

nie wiem co znaczy normalne zupki z mięskiem i warzywami dostawał w 5 miesiacu ok. 7 miesiąca dorzuciłam kasze manną, w 8 żółtko, a później pomału wprowadzałam chleb, w ok 10 serki normalne homogenizowane, ale musiałam przerwać, bo dostał strasznego uczulenia dlatego ze wszystkim musiałąm ostroznie, ale teraz ma 22 miesiące i je dosłownie wszystko poza słodyczami (jedynie chrupki, czy paluszki)