Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lollineska

długa @ po Duphastonie- co robic?

Polecane posty

Gość Lollineska

biore ten lek i zauwazylam, ze okres trwa u mnie juz troche za dlugo, bo az 1,5 tyg. z tym, ze caly czas krwawie i do tego mam bole menstruacyjne codziennie. nie mam plamien tylko caly czas krew...nie wiem co sie dzieje. ktos tak mial? lek biore juz od niecalych 2 lat z malymi przerwami.

Gość no ro to
a co na o gin?

Gość Lollineska
gin nic :/ mowil tylko, ze nawet jak boli to musi troche pobolec, bo cykl moze wracac do normy. tyle, ze te bole mam juz drugi cykl, gdzie wczesniej nie mialam. a obecnie dosyc krwawie...i nie wiem ile jeszcze mam czekac z tym, bo jak cos to chyba znowu musze isc do gina, ze krwawie bardzo dlugo. nie chce wyjsc tez przed lekarzem na panikare.

Gość no ro to
to skonsultuj się z innym lekarzem skoro ten cię olewa. Chyba własne zdrowie najważniejsze.

Gość no ro to
to skonsultuj się z innym lekarzem skoro ten cię olewa. Chyba własne zdrowie najważniejsze.

Gość KoKo_S
Niestety progesteron nasila krwawienia. Nie jestem lekarzem ale z tego co wiem po 6 miesiącach brania Duphastonu powinno się robić przerwę. Polecam skonsultować z innym lekarzem.

Gość Lollineska
Koko no ja tyle co we wrzesniu mialam przerwe, ale martwie sie. dzisiaj mam juz 11 dzien, jak mam okres i to obfity. nawet plamien zadnych nie mam...po prostu plynie ze mnie:/ 2 tyg. bedzie w czwartek i jak nie przejdzie to nie wiem, co robic...czy isc do tego lekarza i powiedziec mu, co jest grane:/ bo na prywatna wizyte jednak sie czeka, a watpie zeby ktos chcial od reki przyjac. chociaz w sumie podchodzi to chyba pod krwawienie juz:( 1 raz tak mam...i te bole menstruacyjne jakby nie mialo zamiaru przejsc.