Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lpojopjo

czemu sie boje chodzic na uczelnie?? bol brzucha??? niechec??

Polecane posty

Gość lpojopjo

czy to moze byc zwiazane z tym ze bylam w podstawowce wyzywana od grubej swini przez jednego chlopaka starszego?? i albo ze w gimnazjum wybralo sobie mnie za kozla ofiarnego 4 chlopakow z innej klasy i gnebilo mnie co przerwe?? a ja sie chowalam na przerwach w lazience?? albo to ze w technikum jedna laska typowa miastowa damulka o wygladzie dziwki obrala sobie za ofiare moja skromna kolezanke i puszczala jej uwagi zlosliwe a mnie to bolalo chociaz nic nie mowilam?? teraz na studiach jest ok a ja dalej czuje dziwny lęk wychodzac z domu :o

To jest nerwica. Powinnaś się udać do psychologa lub psychiatry. Oni dadzą ci tabletki uspokajające napady nerwowe. Po kilku tyg przyzwyczaisz siię i dasz radę bez tabletek wychodzić z domu :).

Gość lpojopjo
dupą wołowa?? a co skromne niesmiale dziecko mialo do gadania jak jakis burak sie przyczepil??:o

Gość Stoktotka91
Cześć;) nawet nie wiesz jak cie rozumiem, mialam tak samo przez całe gimnazjum i podstawówke, a LO było lepiej, ale na studiach masakra-nic się niby złego nie dzieje ale mnie boli brzuch codziennie. Latam do łazienki co przerwe i mam rozwolnienie:/ miłe to nie jest , zwłaszcza że jestem zgrabna, miła i znajomych mam dużo i jakoś tak wszyscy mnie tam lubią i wraz co sobota , co niedziela to samo mam. Dobrze ze zaocznie studiuje to mam tak co 2 tygodnie(

Gość onaMarta9090
słuchaj,mam to samo co Ty w szkole znęcało się nade mną kilku chłopaków ,dzień w dzień , musiałam zmienić gimnazjum,kradłam od dziadka środki nasenne by przeżyć dzień w gimnazjum...wydawalo sie ze zmiana gimknazjum ,nic mi nie zaszkodziło... Dziś jestem w 4 klasie technikum,od roku lecze sie na fobie społeczną,przed każdym wyjsciem do technikum straszliwie się boje , ból brzucha nerwica... na początku ciezka dla mnie była każda godzina lekcyjna..wychodzilam po 10 razy z lekcji wszyscy sie dziwnie patrzyli :(

Gość onaMarta9090
ehh dziewczyny jakbym czytała o sobie :(myslałam że aż tak wiele osób tego nie ma... Ja tak samo jestem zadbana, dbam o swój wyglad,zawsze umalowana ,a coś we mnie tkwi że jestem słabsza w środku... Też muszę załatwiać się kilka razy ,gdy jestem juz w domu nic mnie nie boli... A najbezpieczniej (może to zabrzmi śmiesznie) czuje się ze swoim psem...:(

Gość lpojopjo
teraz jestem ladna, szczupla nikt mi nie dokucza oprawcy znikneli ale mimo to czuje sie zle i boje

Gość onaMarta9090
ja tak samo od tamtego czasu schudłam 10-15 kg wszyscy mnie szanują , a jednak wewnątrz tak strasznie się boję szkoły...Czasami mam takie ataki że chce mi się stamtąd uciec płakać...