Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanananna

Jestem w ciąży i chcem zamieszkac z chlopakiem?!a niemożemy doradźcie

Polecane posty

Gość Nanananna

Mamy skończone 17 lat niepozwalają nam się spotykac daleko mieszkamy od siebie i niepozwalają nam razem zamieszkac!co musimy zrobic w kwietniu narodziny dziecka...pomóżcie

Gość Nanananna
Chcemy wziąsc ślub ale niewiemy jak to zrobic ani w jakim isc kierunki.Wszystko jest do zrobienia ale niewiem jak to wszystko poukładac

Gość Mysle,że trzeba zacząć od ....
zamiany słowa z chcem na chcę.:P

Nie oszukuj się - jesteś dzieckiem Co widać chociazby po sposobie pisania I dziwisz sie ze rodzice nie pozwalają wam razem mieszkać?Zebyscie wiecej dzieci narobili? Tak to jest gdy dzieci rodza dzieci Zero dojrzałości, odpowiedzialnosci,perspektyw na bezpieczną i STABILNĄ przyszłość dla siebie i dziecka No szok co teraz gówniarze wyrabiają

Gość Nanananna
i co rze kurde młode jestasma? Ja moge robic na kasie w markecie a on nosic cegly u wuja na bódowie

a chcesz zamieszkać bo chcesz być odpowiedzialna czy zamieszkać i pobawić się w dom bo jak to drugie bo masz kaprys to sobie daruj życie ciężkie po za tym by mieszkać na swoim rachunku musisz mieć środki

Popracuj nad ortografią Ty będziesz na kasie a chłopak na budowie a dziecko z kim?Nianię wynajmiecie?Za co? PEwnie nie zdajesz sobie sprawy czym jest założenie rodziny To nie to samo co dziecięce wyobrażenia na ten temat W Twoim wieku raczej nie powinno się podejmować tak ważnych decyzji I wydaje mi się że dlatego zabroniono wam się spotykać

dziecko to nie zabawka. A zamieszkanie razem nie daje nawet cienia złudzgenia że sobie poradzicie. On na budowie za 1000 zł a ty za 1200. A dziecko? Samo będzie się pilnować przez ten czas. Nawet nie skończyłaś szkoły. A bez szkoły średniej nawet do sprzątania nie wezmą.

Gość Ramoneska 16
Nie słuhaj zawistnyh ludzi! Fajnie, ze cecie stwozyc rodzine i bedziecie mjeli bejbusia! Tesz bym chciala. a czemu rodzece nie zgadzajom sie na wasz slub? pszeciesz to byloby lepiej, jakbyscie mieszkali razem i dzidzius z wamui

Nie zgadzają się bo dzieci nie mogą wychowywać dzieci W Polsce tak nie wolno Przynajmniej jedno z rodziców musi być pełnoletnie i zarabiać Boze dzieci wy zamiast za seks się brać to słowniki do ręki bo takie byki robicie ze głowa mała!!!!!!

Zawistni ludzie?!A Ty wiesz co to słowo znaczy?W Waszym wieku chodziłam do szkoły, czasami na dyskoteki i nie w głowie mi było zakładanie rodziny czy seks z kim popadnie Toz to jeszcze dziecinstwo!!!! O dzieciach sie mysli gdy na nie stac lub gdy dojrzałość na to pozwala A nie gdy melko pod nosem

zobaczysz że za kilka lat będziesz żałować. Twoje rówieśniczki będą latać na imprezy i ty z dzieckiem w czterech ścianach. I nie liczy na to że będzie życie jak w bajce bo nie będzie.