Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kylieeee

Nie pojawiło się krwawienie z odstawienie, co robić???

Polecane posty

Gość kylieeee

Hej, w tym cyklu brałam tabletki anty, ale niestety tak sie złożyło że miała tyle na głowie ze raz nie wziełam w ogole, a ogólnie brałam nie o stałej porze. Wtedy co nie wzielam jej to dzień wcześniej 7(17list)dc kochałam sie 8(18list)dc nie wziełam tabletki potem 9(19list)dc wziełam z opóźnieniem a 10(20list) wziełam też i kochalam sie z facetem... potem już nie kochałam sie z moim facetem i bralam je normalnie ale 26 listopada (czyli w tą sobotę) nie wziełam tabletki w ogole bo brałam zazwyczj późnym wieczorem a poszłam na ostatki wypiłam za dużo i zapomniałam całkowicie o tym. Postanowiłam ze w zwiazku z tym zrobie sobie juz tą 7 dniową przerwe bo nie ma sensu zebym tak brala nie brała, brała, nie brała.... a ze ostatnio nie wspolzyłam to stwierdzilam ze nic sie nie stanie, no ale ostatnia tabletke wzielam w piatek , dzis jest poniedzialek a ja jeszcze nie mam krwawienia, to czy moge być w ciazy??? Kiedy mam zrobić test ewentualnie? Dodam ze wczoraj wieczorem bolało mnie podbrzusze i jak poszłam do toalety było na papierze troszeczkę swieżej krwi ale to było jednorazowo. Do teraz NIC.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować