Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutaaaaaaaaaaa

Czy zauważyłyście, że niskie baby na każdym kroku podkreślają, jakie są malutkie

Polecane posty

Gość mireczkaa
nie zauważyłam, sama mam 158cm i jakoś tego nie podkreślam :) I w sumie nie znam żadnej niskiej dziewczyny, która zachowywałaby się tak, jak opisała autorka. Więc szczerze nie widze problemu.

Gość wiedzzzminn
niskie kobiety to sama słodycz

Gość nutaaaaaaaaaaa
MalutkaBrunetka_ Jestem. Jednak nie widzę nic złego w tym. A Ty widzisz? Napisałam, że NIE jesteś aż tak niska jak dla mnie np. bo mam wekszość koleżanek o wzroście 150-155cm, więc Ty jesteś wyższa od nich. I gdzie ja napisałam, że widzę coś złego w Twoim wzroście? Napisałam tylko, że Twój nick jedynie potwierdza to, że niskie babki podkreślają swój niski wzrost:classic_cool:

Gość ahhahahhkak
zgadza się niskie baby są wredne, pyskate, można je porównać do piesków latrelków lub yorkow:) małe to takie ledwo od ziemi a drze morde w niebo glosy... niedawno uslyszlam fajny tekst, ze niskei osoby są wredne bo maja serce blisko dupy ;D ;D

Gość nutaaaaaaaa
ahhahahhkak - też to słyszałam :P Choć ja w sumie nie uważam niskich osób za wrednych, tylko dziwi mnie to, że to tak podkreślają. I to ma brzmieć jak wada, ale widzę że są z tego ... dumne? Jakbyś czekały, aż ktoś powie najlepiej facet "nie przejmuj się, małę jest piękne, a ty jesteś taka słodka"