Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Dimi Phaze remix

Polecane posty

znawca - ja to mam jeszcze głośniki pamiętające PRL :D a do nich radio unitra do którego zgubił mi sie stroik :D :D generalnie chodzi o to, że mieszkam z rodzicami i sluchanie głosniej niż na poziomie słyszalnosci nie wchodzi w gre :( taka - ostatni raz byłam na czatach:classic_cool: 2 dni temu chyba...nikt ciekawy sie nie trafil :o ale jakieś screnny porobiłam, więc wieczorem wrzucę jako zagadke :D o ile mnie znów nie zbanują a poza tym powinnam sie uczyc... :( a tu kafe czwatą godzinę z rzędu :o

to mi przypomina fields of gold - stinga :D ale ogólnie za wolne jak dla mnie a żebyś wiedziała, że zając :D musze napisac wypracowanie z ang. na 350słów :o a w tym roku żadnego nie oddałam:o i rozwiązać jakies quizy...a wszystko do jutra :( a Ty nie masz nałki/prac domowych czy cos? :P

Czkawka, a ile masz lat? Raz czytalam, ze 19 ale nie wiem, czy to prawda. Ja nie, juz sie nie ucze, siedze w domku hah :D

TakaMALAjedna no usta nie wiem jakie są ale szminka jest mega :p co do zdjęć:) myślałem ze wpadniesz na pomysła żeby cała sesyje zrobić :p pani Cz. lubisz Stinga??

zauważyłam, ba :D rozproszyło mnie to na tyle,że dopiero za drugim razem wsłuchałam się w piosenkę :P a tak w ogóle to Wy tu sylwestra planujecie czy jak? :P kafeteryjnego czy realnego? :)