Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Unmei

Jak mu mogę napisać,żeby wbić mu szpilę?

Polecane posty

mój chłopak i ja ostatnio się często kłócilismy z jego.on oczywiście tak odkręcał kota ogonem,żebym to ja czuła się winna.W niedzielę po kolejnej kłótni chciał,by było lepiej między nami.Przyszedł i wieczór miał być miły jednak A.był wkurzony i opryskilwy bo ja się uparłam,że tym razem mu się postawię i nie będę przepraszała.Był bardzo opryskliwy,powiedział dużo przykrych słów a gdy mu powiedziałam,że miało być lepiej i miał być miły wieczór to się oczywiście znów wielce obraził i do tej pory milczy.Mam tego dość!Jutro mam operację,bardzo się denerwuję a on jak zwykle obrażony-zero wsparcia.mam ochotę mu coś napisać,żeby go zabolało i żeby wiedział,że mam dośc jego fochów :O.Tylko nie wiem jak.Pomożecie?

Gość rozpowiedz wśród znajomych
że ma strasznie małego i w ogóle jest beznadziejny w te klocki..

Gość aaaasdsdd
zaboli go jak mu napiszesz ze sex jest do kitu i ma malego. ale to bedzie pozniej szlo za wami. mozesz tez mu napisac ze milo Ci ze tak Cie traktuje i ze czujesz sie samotna w takiej ciezkiej chwili dla Cibie, mozesz tez postarszyc operacja , śmiercia itp a jutro sie nie odzywaj wcale to on oszaleje że coś poszło nie tak.

Gość aaaasdsdd
a jesli juz chcesz zakonczyc ten zwiazek, to nawet jesli to nie prawda napisz ze nigdy go nie kochalas i byl tylko dla zabawy.

Gość hrabiniaBrunświku
Najlepiej zrobisz jak nie odezwiesz się do niego teraz.

Nie chcę mu pisac,że sex jest do kitu tylko,że boli mnie bardzo jego zachowanie i głupie fochy.On mnie zranił a teraz udaje,że wszystko jest moją winą a gdy go potrzebuję to on obrazony się nie odzywa :(

Właśnie się zastanawiam czy w ogóle mu coś pisac czy olać.

Gość
Ja bym sie do niego nie odzywała. Jak on cie traktuje jak jakiegoś smiecia który jest wart tylko popychania i ubliżania

Własnie tak się czuję przez niego.Macie rację-nie odezwę się.