Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pyta nie zabladzi

Moze to glupie ale sie zapytam...

Polecane posty

Moje dziecko dostalo kalendarz adwentowy, z ktorego codziennie trzeba odslonic po 1 okienku. Kiedy ma zaczac? Kiedy zaczyna sie adwent, od 1 grudnia?

Gość HAHAHHAHHAAHHAHAHA
a co ty tego nie wiesz buahhaahahahahahhahaaa

Gość Podobnie
Od wczoraj :-) Przepraszam, ale też się uśmiałam.

Gość DO PODOBNIE
buhahha to z ciebie :) bo Katarzyna adwent rozpoczyna, zajrzyj se w kalendarz a potem mędrkuj :D

A co musze wiedziec? NIe chodze do kosciola wiec nie wiem... Poza tym, w kalendarzu jest chyba 24 okienek, wiec niby ze w wigile sie konczy, czy jak to jest?

Kiedy jest katarzyny, nie mam kalendarza :)

Gość DO PODOBNIE
zresztą pies to drapał, ten kalendarz - tzn. słodycze z niego czy co tak jest, daje się dziecku od 01 grudnia aż do 24.12. To tylko adwentowe się nazywa chyba z przekory ;)

Gość HAHAHHAHHAAHHAHAHA
kto pyta nie zabladzi nigdy nie chodzilas do kosciola bezbozniku???? twoje tez nie chodzi ? do komunia tez nie pójdzie hahaahaha:O:O:O:O żal żal i jeszcze raz żal

Gość OMG omgggggggggggggggg
HAHAHAHAHAH żebyś się zaraz nie wściekła z tego zacietrzewienia :P ja też się zbytnio nie orientuje kiedy się adwent rozpoczyna, wiem że miesiąc przed B.N. iu tyle mi wystarczy. Ale widać twój przykład takiej chrześcijańskiej katolickiej cudownej znawczyni kościoła :O Katol z pierwszej ławki i pierwsza w kolejce do spowiedzi, a w pierwszym lepszym poście zapluje i zbluzga drugiego człeka na amen! Co za hipokryzja!!!

Gość dfgsrdh
dziewczyny kalendarz ma 24 okienka czyli to sa 24 dni przed wigilia. fakt ze adwent jest od wczoraj ale jak zaczniecie otwieranie od wczoraj to skonczycie a do wigilii jeszcze zostanie czas;) policz wigilia -24dni i zacznioj otwierac. ten kalendarz to taka radosc czekania na swieta. z kazdym okieniekm o dzien blizej do swiat:)

Gość wojo
komunia hahahahahaahahahahaha

on się tylko nazywa Adwentowy :) to tak w przybliżeniu. Adwent jest od wczoraj, okienek jest 24. zaczyna otwierać 1 grudnia, kończy w Wigilię .

Gość OMG omgggggggggggggggg
ta pani od komunia- to chyba "ślonzaczka"... ten akcent i ta Bogobojność hahahhahahaha :D