Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgtynhumujmi,

Jakie sklepy oprócz Media Markt oferują również raty 0% ?? heeeelp !

Polecane posty

Gość bgtynhumujmi,

Ehh na jaki znany sklep nie wejdę tam wszędzie minimun oprocentowanie 20% :O a w MM niestety nie ma tego czego szukam. :O Znacie jakieś inne sklepy z rtv (mogą być również internetowe) gdzie rówież jest 0% ? ewentualnie jakiś bardzo mały procent ?

Gość tyurturturt
Niema czegoś takiego jak raty 0% nawet w MM, tam jest to wliczone w cenę.

Gość 54646546
neonet, rtv euro agd itp...

Gość bgtynhumujmi,
niezauważyłam żeby było to wliczone w cene - ceny bardzo podobne do tych w innych sklepach.

Gość tyurturturt
A wiesz że sprzedają tam produkty które nie przeszły ostatecznych testów?? To teraz wiesz skąd ta cena :P MM to największy syf.

Gość hej hej i jkeszcze raz
rtv euro agd owszem, ale w neonecie raty są oprocentowane

Gość kmkmkmmkkm
W Saturnie chyba kiedyś było, ale jak jest teraz to nie wiem.

Gość kupilam w realu
ja w realu kupiłam telewizor raty 0% nie wiem czy stale tam praktykują, że zero procent, ale ja kupowałam tv miesiąc temu i dostałam właśnie bez żadnego oprocentowania spłacam sobie po 150zł miesięcznie, a telewizor kosztował 1800zł. Więc wychodzi na to, że nie było to wliczone w cenę.

Gość marcin81200
w neonet sa raty o procent i duzy wybor asortymentu rtv agd polecam

Gość gość
Euro, Saturn, MM to te, które kojarzę. Ale... W Euro nie dają 0% praktycznie nikomu; mi przy dochodach 4000 netto odmówili laptopa za 1500 na 0%, tylko chcieli dać na normalny procent. Telewizor u nich kupiłem na 0%, ale 4,5 roku temu. W MM dostałem 0% 3 lata temu, jak jest teraz nie wiem. I wcale nie jest tak, że to 0% to ściema. Telewizor, który kupiłem był w Euro tańszy niż w sklepach internetowych, a przy ratach 0% rozłożonych na 30 miesięcy wyszedł jeszcze taniej dzięki inflacji. Trzeba najpierw porównać cenę, jeżeli jest jak w necie i jest szansa na raty 0% (co wcale nie jest takie oczywiste) to nie ma się co zastanawiać - jest się do przodu o wskaźnik inflacji; to są grosze, ale jednak...