Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem tutaj.... ;)

Wieszacie firany???????????

Polecane posty

Gość jestem tutaj.... ;)

Wieszacie w domach jeszcze firany????

Gość jestem tutaj.... ;)
Moja uważa że np pokój z firanami jest przytulniejszy... Ale no właśnie tak uważają nasze mamy:) Też nie zamierzam wieszać... Dodatkowy kurz... roztocze...

Gość sdfsfgdvghfhvj
tak ja mam, długie w stołowym i za parapet w sypialni, do tego mam też zasłonki, ale ozdobne tylko takie prześwitujące

Ja mam w sypialni białe drewniane żaluzje, w kuchni roletę rzymską, a w salonie tzw. spagetti (super wygląda, ale nie polecam posiadaczom dzieci i królików, dzieci plączą niemiłosiernie, a królik żre)

Gość jestem tutaj.... ;)
Ja zamierzam zamontować drewniane żaluzję z 5 cm piórem :) choruje na nie :P:P:P Żadnych firan!!!!!!!!!! Ktoś tu ma racje nawet najpiękniejsza firana to wieś tańczy i śpiewa... :D

Gość harmid
jak sie wprowadzilam do mieszkania to nie mialam przez jakis czas, ale jakos tak bylo łyso i okna dziwnie wyglądały. z firankami jest dużo lepiej. poza tym w dzien przeciez wszystko widać bez firanek. no chyba ze ktos mieszka na odludziu.

Gość ja mam firany bo pasują
do wnętza mojego pokoju :-) choć nie wykluczam, że jeśli znajdę jakieś superowe rolety, to nie zamienię... i do tego np jakieś coś wiszące inne :P

Gość mrówka337
nie wieszam firan juz dobre 5 lat,mam rolety w kazdym pokoju,na parapetach kwiaty,świeczki ozdobne i nie wydaje mi sie,ze moje okna wyglądają"łyso"

Gość jestem tutaj.... ;)
Dlatego właśnie zamontuje drewniane żaluzje :D są boskie :) i wyglądają rewelacyjnie :D

Gość juz dawno wyrzucilam
wszystkie firany z domu :o Okropne są firany w oknach :o to jak za prlu...

Gość jestem tutaj.... ;)
aha jak firany to ewentualnie makarony w sypialni...

Okno zupełnie bez niczego wygląda łyso, ale na szczęście żyjemy już w czasach w których są alternatywy dla firan. Są też wnętrza, do których firanki pasują, ale akurat w moim mieszkaniu to trochę jak kwiatek do kożucha.

Gość jestem tutaj.... ;)
Słuchajcie dajcie fotki okien z żaluzjami drewnianymi plis :D:D:D tylko nie z neta :P

Gość Rany...........!!!!!!
Jasne że nie wieszamy :D:D

Gość O ja pierdziele... haha
Firany jak za czasu prlu :P:P:P

oczywiscie, ale nie jakies tam biale na pol okna czy cos, kupuje kolorowe zaslony, ukladam z nich kwiata, dopinam - no rozne rzeczy z nimi robie:D teraz mam pomaranczowe ozdobne i brazowe po bokach tez ozdobne z tym ze brazowe sa luzno spuszczone a pomaranczowe ladnie spiete

Gość eeeeeeeeeeeee..........
niekoniecznie firany.......... moga być żaluzje pionowe, poziome, albo coś tam innego ale samo puste okno dziwnie i łyso....... no i co drugi dzień myłam bo mnie szlag trafiał- jak nie muchy to deszcz i tak w kółko :( Więc chyba jestem staroświecka i dałam firany- takie fikuśne ale jednak :)

Gość ja mam firany i zaslony
wyglada to pieknie, elegancko i przytulnie. Nie wyobrazam sobie lysego okna. do kolezanki wyzej - firany nie sa obciachowe! obciachem jest naladowac na okno dupereli z przekonaniem jak to nowoczesnie i pieknie. lady love - srednio ladnie to wyglada, ale co kto lubi

slabe zdjecie, malo widac.. ale wszystko wspolgra mi z pokojem :) a to najwazniejsze :) na dole nie mam firanek tylko ozdobna rolete np

Gość jsjs001
ja mam mnostwo kwiatow i krotkie firany i naprawde super to wyglada..ktojolwiek przychodzi do mnie to mowi ze mam super pokoj

Gość Kasiaiaiaia
Lady genialnie!!!!!!!!!!! Właśnie o to chodzi!!! ja choruje na drewniane żaluzje poziome!!!!!! Bedą na pewno w moim nowym domku:)

jasne, że mam firanki u siebie makarony, w kuchni na górnej połowie okna, w salonie - tiul bez żadnych wzorkow, czysty, bialy i zasłonki do tego, jednokolorowe, matowe u młodego - roleta - wygląda jak w biurze, ale jemu pasuje, to nie wnikam

Gość Kasiaiaiaia
Makarony o tak jedynie one są śliczne...