Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skowroneqqqqq

i jak tu wstydzic byc polakiem w uk..:D

Polecane posty

Gość okonokonkonko
Prezes bo jestes taki sam rasista jak ona, pasowalibyscie do siebie:D:D

Gość usa la la la
dla mnie najgorsze jest wlasnie w tym wszystkim to, ze ta kobieta wyglada naprawde normalnie - malo tego, dziecko wyglada na zadbane - zadna patologia - a takie zachowanie :(

Gość ouuu
każdy medal ma 2 strony. Jakbyście się czuli jakby do naszeego kraju zjechały inne narodowości i zabierały nam m-ca pracy? Szczerze to myśle, ze ona powiedziała to, co myśli 75% rdzennych brytyjczyków. Z drugiej strony nie ma się co dziwić ludziom czarnym, a także wspomnianym Polakom, że uciekają z biedy i szukają tam lepszego życia. Jeśli pracują uczciwie i płaca podatki to ok, gorzej jak siedzą w domu, mnożą się na potęge i pobierają benefity, a takich nie brakuje , szczególnie wsród Pakistańczyków.

Gość usa la la la
usialala, na moje oko tez jest pod wplywem czegos "dobrego" - tez po szczenie wnosze :)

Gość usa la la la
albo UK jej jej jej :D :D

Gość usa la la la
niech Ci bedzie jukej je je jej :)

Gość milutka pomarancza:)
Prezes jestes zalosnym, typowym, brudnym polaczkiem z kompleksami :p

Gość moomin
Jak czytam niektore wypowiedzi to az sie za glowe lapie. Osoby, ktore podziwiaja lub popieraja tresc i sposob wypowiedzi tej kobiety zadziwiaja mnie swoja logika. Ta kobieta skierowala pelna nieuzasadnionej nienawisci wypowiedz, w dodatku wulgarna, do obcokrajowcow ale nie tylko. O ile Polakow moze uwazac za najezdzajacych jej kraj dla zarobkow, to juz nazywanie osob" czarnymi" jest absolutnym rasizmem. Ludzie obudzcie sie: zyjemy w 21 wieku, siedzicie na Facebooku, Tweeterze itd. jezdzicie po swiecie a popieracie rasizm? I moze jeszcze uwazacie sie za Europejczykow, czyli wyznawcow praw czlowieka i demokracji? Siedzicie w UK, korzystacie z jego dorobku cywilizacyjnego i prawnego i popieracie niewyksztalcona, prawdopodobnie niepracujaca i niekulturalna kobieta, ktora w obecnosci wlasnego dziecka i srodkach transportu publicznego glosi wszem i wobec przemoc i nienawisc rasowa? Jedynie jedna kobieta miala odwage przeciwstawic sie tej Angielce. Jakos nie slyszlam tam Polakow broniacych siebie i innych. Ja nie popieram chamstwa i jesli jestem rasistka to wobec chamow i ignorantow. Wielka Brytania ma prawo byc sfrustrowana i czuc sie zagrozona w swoim dobrobycie, biorac pod uwage dzisiejsze oswiadczenie G. Osborne'a. Ale nie kazda mysl nalezy wypowiadac glosno. I nie kazdy gniew musi byc uzasadniony. Przyjezdzajac do innego kraju mamy obowiazek dostosowac sie do zwyczajow i norm prawnych. A te w UK stoja na strazy poszanowania jednostki i grup etnicznych. Polskiej i nie tylko. Nie popierajcie czyjejes niewiedzy i chamstwa-stad prosta droga do poparcia ruchow nazistowskich w Niemczech. Wymagajmy wiecej od siebie i zajmijmy sie soba,bo nie zawsze oddajemy co nalezy temu krajowi. Placenie podatkow to nie wszystko. Trzeba wiedziec gdzie sie jest i dlaczego i byc tu z przekonania, nie z frustracji.

jacy znawcy sie tutaj znalezli :D po krotkim wideo mozecie rozpoznac pod czego wplywem jest ta kobieta. Szoda tylko ze kazdy ma swoja wersje.

jej zachowanie jest ohydne, ale filmik ma zabawne momenty..np. jak mowi do tej czarnej kobiety, ze ma wracac na Syberie :D poznej z wysilkiem probuje sobie przypomniec nazwe jakiegos afrykanskiego panstwa - i wychodzi cos jakby Nikaragua ale nie do konca :D widac od razu co jest powodem jej zachowania - ogromna frustracja, zazwyczaj ci najbardziej sfrustrowania tak krzycza. Byc moze jest bezrobotna, na benefitach, ojciec dziecka od niej odszedl a ona uwaza ze jej zalosne zycie jest wina czarnych imigrantow z Syberii...

No ta nazwa panstwa mnie powalila. Mialo pewne wyjsc Nigeria a wyszlo jak wyszlo :D