Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

o co biega w tej sprawie?

Polecane posty

Chodze do liceum .Mlodszy o rok chlopak jakies 2 miesiace temu napisal do mnie,duzo rozmow na gg ,zawsze jak robilam sie dostepna to pisal , w szkole zagadywal ,komplementy i proponowal bym pojechaal ze szkoly do kina bo on tez jedzie . Ale od pewnego czasu cos sie zepsulo ,jego koledzy sie gapia ,posmiewuja sie ,jakby obgadywali .Moj kolega z klasy ktoremu sie troche podobam ale ja go nie chcialam okazalo sie ze wiem o nim i pytal jak tam z nim . Ten chlopak mnie olal ,raz to mnie czesc nie powiedzial,dzis powiedzial ale tak jakby byl obrazony .Nie patrzy juz na mnie , nie usmiecha sie,calkiem zmienil zachowanie . W piatek bylam w takim barze gdzie muzyke puszcza jego kolega z klasy i byl tam ten ktoremu sie podobam i powiedzial ze mu wpiperzy i jego imie i tamten to slyszyal ,no bo ten byl troche pijany.I teraz to ja wyszlam na nie wiem kogo ,jak gadalam z nim co sie stalo ,czy ktos mu cos powiedzial ,to mowi ze nie . Zalezalo mi a on tak nagle sie zmieni l i oalla.Jest sposob by sie dowiedziec co mogl osie stac ?

wydawalam sie taki fajny a tutaj sie okazalo ze mega rozczarowanie ,w momencie mnie olal i koniec

dlaczego oni siet ak niemilosiernie gapia a on mnie olal,nikt nie chce nic mi powiedziec

Gość Łukasza 21.23
kup sobie dobrą książkę i zaparz meliskę na dobranoc. Czym ty się chcesz przejmować? Kolesiem, który cie olał? tego kwiata to pół świata :)

on to guzik tam ale dlaczego wszyscy tak sie gapia ,czuje ze ten koles rozpuscil jakas plotke,ten z mojej klasy

Gość ludzie nie moge
jak tak czytam to części nie rozumiem; ale wydaje mi się, ze może powiedziałaś o dwa słowa za dużo i ktoś to opacznie zrozumiał i się podśmiewują - takich gówniarskich zachowań możesz się i po latach spodziewać

Gość Łukasza 21.23
on to guzik tam ale dlaczego wszyscy tak sie gapia ,czuje ze ten koles rozpuscil jakas plotke,ten z mojej klasy jego plotki, jego problem :classic_cool: słowo motylkiem wylatuje ale wołem wraca :P Zrób cos dla siebie i nie przejmuj się