Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seeed

przedłużenie umowy o pracę

Polecane posty

Gość seeed

Mam umowę o pracę do końca grudnia. Kiedy mam napisać podanie o przedłużenie umowy? Jest to określone przepisami? z góry dziękuję.

Gość Nie ma przepisu kiedy.
Uważam,że możesz zapytać w każdej chwili co dalej.

Gość jimny jimi
Wcale nie musisz sie tym przejmowac. To oni maja pilnowac dokumentow i terminow. Jak bedziesz nadal pracowac i w razie czego sad potraktuje to jako umowe o prace na czas nieokreslony. Sad zawsze jest po stronie pracownika. A jesli sie otzrasna za pozno to najwyzej wystawia ci ze wsteczna data.jimny jimmi

Gość bieda szara mysencja anna
odnośnie jimmy masz rację ja pracuje w korporacji i dział personalny sam pilnuje umów oczywiscie, wcześniejzaciąga opini memnagera czy supervisitorow wiec ja nie skladalam ani razu zawse mowia podejdz do hr podpisac przedluenie umowy

Gość o boże o boze
Jeśli jest umowa na czas określony to z datą końcową umowa wygasa. Jeśli chcą cię zatrudnić dadzą Ci nową do podpisania. Jeśli nie grzecznie podziękują. Zapytaj jakie mają plany w stosunku do ciebie. I sąd nie zawsze jest po stronie pracownika:-)

Gość jimny jimi
No mysl sobie tak niedouczony tlumoku. Przeczytaj sobie kodeks pracy, nie jest długi...

Tak jest u Was co nie oznacza,że wszędzie .Poza tym nie ma racji pisząc głupoty,że sąd pracy ble ble ble :D Pracuję w kadrach i proszę Was litości :)

jimny jimi No mysl sobie tak niedouczony tlumoku. Przeczytaj sobie kodeks pracy, nie jest długi... Nie muszę go czytać bo w większości go znam ,łącznie z nowelizacją.:P