Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłosz

Ciąża?

Polecane posty

Gość Miłosz

Ciąża? Bylem w sobote z moją dziewczyną na imprezie i po imprezie poszlismy do pokoju, gdzie troszke sie zaczelismy bawic wyglądało to tak że z założoną gumka pocierałem po jej sromach (petting, tarło) gumka sie zsuneła noi z 3 razy moze jeszcze po nich przetarłem ale nie wytrysłem.. Czy jest możliwośc ze płyn ejakulacyjny który mógł sie dostać na jej wargi sromowe doprowadził do zapłodnienia?

Gość Miłosz
Tak sobie teraz myślę, że może jdnak to nie były jej wargo sromowe tylko usta ? Byłem tak pijany, że niestety ale niewiele pamiętam.

Gość Miłosz
NIe podawaj sie za mnie;] W ustach skończyłem ... tej nocy miała dostac okresu ale nie dostała wiec chyba dni niepłodne nie?

Gość Miłosz
orgazm miałem w chwili gdy pasikonik usiadł mi na napletku, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość Miłosz
:D nie no bez jaj:P Sie serio troszke boje:P Znasz sie na tym? myślisz ze to dziecinne pytanie i nic z tego nie bedzie?

Gość Miłosz
nie dodałem jeszcze, że moja panna ma na imię Azor

Gość Miłosz
Wynik testu negatywny i pare chwil później wymarzony okres;)

Gość wójekstaryhuejk
te jak się bierzesz na rzeczy dla dorosłych to nie zdziw się że nie popłaczesz się do mamusi i ci wszystko naprawi i powie że będziesz grzeczny bo pasa użyje

Gość Miłosz
W sumie to na teście pojawiła się druga kreska ale taka krwawa..myślicie, że to od okresu? Bo chwilę później go dostała..

Gość wójekstaryhuejk
odwróćmy role a złapałam na dziecko leszcza teraz będzie płacił a jak zacznie fikać to zakaz zbliżania się życie takie albo po ryju albo tona na bary i jako muł

Gość kulka lodowa
rozwaliło mnie to TARŁO ;D leżę ze śmiechu ;D