Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka123456789

rodzice wyrzucają mnie z domu nie mam za co zyc

Polecane posty

Gość Uważam ze.,.,.
A po co zalozylas ten temat? Idź umrzyj sobie i nie zawracaj nam dupy!

Gość moniczka123456789
wypierdalaj:)

Gość Łukasza 21.23
z widzenia. wszedzie te brzydkie stare zapracowane geby . nie chce taka byc wole umrzec młodo. Kochanie, a wiesz, że praca może nadać zyciu sens? Naprawdę nie chciałabyś czegoś pieknego stworzyć? Popatrz- malarz pracuje malując obraz - i wszyscy go podziwiaja przez następne stulecia :D jest coś co lubisz robić?

Gość moniczka123456789
tak pierdolic sie:)

Gość moniczka123456789
moze do jakiegos burdelu pojde,tam jest latwa kasa i sie nie namecze za bardzo.Swietny pomysl

Gość Łukasza 21.23
taak... i alfonsi, którzy którzy nie wypuszczą cię ze swoich łap i klienci ze swoimi pervami :O Nic kompletnie poza tym? To zajęcie cię zniszczy...

Gość rrrrrrrrrrrrr
zaruchamy mowie ci a potem umrzyj

Gość moniczka123456789
ty dziwko pewnie dajesz menelom za free :D .lubie robic kilka rzeczy ale nikt mnie nie zatrudni

Gość vxcvxc
a klienci beda Cie poznizac gorzej od swoich rodzicow, gratuluje pomyslu, powodzenia. Bedziesz musiala robic co Ci kaza - klient nasz pan.

Gość moniczka123456789
to podszyw. ale klientowi tez dałabym rade i mu wpierdoliła . zreszta to dobry pomysł zeby sie na kims wyzyc.

Gość moniczka123456789
potrzebuje sie na kims wyrzyc .

Gość moniczka123456789
bo kurwic tez mi sie nie chce

Gość jhygt
no widać ,że potrzebujesz

Gość Łukasza 21.23
a za co chcesz sie wyżywać? co takiego w twoim zyciu sie stało, że chcesz to przenosić na innych?

Gość moniczka123456789
wszystko. nienawidze ludzi.

Gość kolejna kretynkaaaa
LOL, zmarznie pod tym mostem, zgłodnieje, to jej się i światopogląd naprostuje :P Na skręt pustych kiszek nie ma mocnych ;)

Gość vxcvxc
ja tez ich nienawidze, ale co zrobisz wysadzisz ich wszystkich?

Gość jhygt
mamy rozumieć,ze obiadki u tych znienawidzonych rodziców jadłaś ?

Gość Łukasza 21.23
wszystko. nienawidze ludzi. to 'wszystko' nic mi nie mówi. jaki jest powód tej nienawisci?

Gość moniczka123456789
nie mam na to mozliwosci. ale kilka osob moze ucierpiec. jadłam bo mi kazali . mamusia wrecz błagała zebym jadła i kupowala same przysmaki. nigdy nie lubilam jesc. nie zalezy mi na jedzeniu.

Gość tez tak mialam
Nie chcialo mi sie pracowac ani nic robic,spalam codziennie do 15 a nocami ksiazki czytalam.Ale rodzice nigdy mnie nie chcieli wyrzucic z domu,mysle ze chca toba wstrzasnac zebyc w koncu sie ruszyla i zaczela normalnie zyc,teraz wiem ze marnowalam swoj czas.Ale gdyby nie ta nauczka nigdy bym nie byla tu gdzie teraz.Mam swietnego faceta,swietna prace w ktorej niezle zarabiam,kupilismy wspolnie dom i samochod,i w zyciu bym nie chciala cofnac cz\asu i wrocic do tego co bylo,to nie bylo zycie to byla wegetacja,bylam roslina,teraz mam palno znajomych i zycie potrafi byc naprawde fajne.

Gość jestemjakijestem453
zlociutka przyjme cie do burdelu napisz na alfons@post.com

Gość jhygt
czyli rodziciele przyszli w końcu po rozum do głowy :D Ale to podejrzewam za mięccy ludzie. Strasza tylko niestety :)

Gość moniczka123456789
ja nie mam takiej mozliwosci, ludzie nienawidza mnie , ja nienawidze ich. nienawidze tez siebie . mam juz 22 lata.

Gość vxcvxc
NO TO ZDECHNIJ 1. Nienawidzisz życia - to skoncz a nim 2. Nienawidzisz ale chcesz sie zminic - zacznij od siebie od nastawienia, poszukaj pracy, lokum, zwróc sie o pomoc, jeszcze sponsor Ci zostaje (zawsze wieksza kasa i zawsze mozesz odejsc) zacznij ukladac sobie zycie malymi kroczkami, ucz sie jezykow obcych, wyjedz z tego kraju albo ksztalc sie dalej jak bedzie Ci sie chcialo, tancz - uwolnij swoje emocje... odejsc mozna w kazdej minucie w kaxdej sekundzie z tego swiata, czemu nie cchesz sprobowac naprostowac swoje zycie, jak sie nie uda to wtedy zadecydujesz czy warto dalej zyc czy masz jeszcze sily. a poki co probuj, NIC NIE TRACISZ mozesz tylko ZYSKAC metoda prob i bledow.

Gość Łukasza 21.23
ale kilka osob moze ucierpiec. pewnie może. tylko po co? tobie od tego z pewnością nie będzie lepiej Czy jest cos co lubisz robić, poza handlem własnym ciałem?

Gość Łukasza 21.23
ludzie nienawidza mnie , to nie jest prawda kochanie... moze do tej pory miałaś nieszczęście takich spotykać i bardzo mi przykro z tego powodu. Czy można cos zrobić, abys zmieniła zdanie i uwierzyła, że świat NIE SKŁADA SIĘ Z SAMYCH NIENAWIDZĄCYCH CIĘ JEDNOSTEK? Bo tak nie jest, na pewno :)

Gość moniczka123456789
lubie sie uczyc.w liceum miałam bardzo dobre oceny. ale z tego zadnej pracy nie bedzie. nie studiuje z innych przyczyn.

Gość ech.......
PODSUMOWUJĄC Panie Boże, Allachu, Buddo i wszyscy inni... UCHOWAJ MNIE KURWA OD TAKIEJ CÓRKI!!!!!!!!!!!!!!

Gość moniczka123456789
bardziej niz innych nienawidze siebie.nie mozna zyc z gleboka nienawiscia do siebie . tak to prawda ja własciwie nie chce zyc. i mam zal ze musze.i ze brak mi odwagi to zycie sobie odebrac.