Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MARYNA111

Porzucenie w wyniku braku orgazmu pochwowego.

Polecane posty

Nigdy w życiu nie miałam orgazmu pochwowego, ani podczas masturbacji, ani w kontakcie z partnerem. Mój obecny partner twierdzi, że dla niego sprawdzianem męskości jest tylko orgazm pochwowy, wywołany głównie penisem podczas stosunku, nie łechtaczkowy. Wprawdzie nie sypiamy regularnie ze sobą, więc nie miałam przy nim nawet orgazmu łechtaczkowego, ale ogólnie widzę, że najbardziej ceni on sobie ten pochwowy. Czy słusznie? I czy partner ma zostawić swoją partnerkę, jeśli jest w niej zakochany i każdej innej dziedzinie życiowej jest dla niego wspaniała, a która tylko nie daje mu satysfakcji w postaci wywołania orgazmu pochwowego? Proszę o pomoc.

jedna z wiekszych bzdur jakie slyszalam po 1 orgazm pochwowy nie jest dla wielu lepszy w odczuwaniu niz lechtaczkowy ktory jest stosunkowo latwy do osiagneicia przykladowo przy seksie oralnym np poza tym to kobieta ma czeropac z tego przyjemnosc a nie facet, wiec nie wiem skad taka obsesja jeszcze rozumiem ze liczylaby sie tu przyjemnosc kobiety a tu jest srawianie sprawy jakby to ona byla winna jak tego orgazmu nue osiagnie uwazasz ze normalny facet zostawia laske bo nie jest w stanie dac jej orgazmu pochwowego? predzej ona go powinna osrac jak juz jesstemy w klimacie tych bredni

Gość dalton767
Przecież to Twój orgazm a nie jego, wytłumacz debilowi że część kobiet nie osiąga orgazmu pochwowego i nie będziesz nic udawać aby czuł się męski. Jeżeli do tej pory nie doprowadził cię nawet do łechtaczkowego... ( powiedziałbym coś wulgarnego a nie chcę)

dokladnie palant i tyle a sama wybacz madra nie jestes majac takie dylematy

Cóż, to kolejny temat Maryny :D a to facet jej zamilkł, a to go córka z domu wyganią, a teraz biedna orgazmu nie ma :D

Gość dalton767
nie skojarzyłem, jeżeli to ta sama to już jej proponowałem aby napisała nową wersję LALKI

aaa czyli prowo niespelnionej artystki pocieszenie takie ze takich glabow nie ma

Gość jestemjakijestem453
wsadz se ogor w dope i gitara