Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akszymka

zostawił mnie dla rozwódki

Polecane posty

Gość akszymka

byłam spokojną i szczęśliwą narzeczoną, miał być ślub, miało być pięknie... byliśmy razem ponad 7 lat, aż nagle oznajmił że odchodzi, do innej... niczego się nie spodziewałam...fakt, trochę dopadła nas już rutyna, ale nie myślałam, że coś może być na rzeczy. Okazało się, że spotykał się z nią już jakiś czas. Praktycznie odszedł z dnia na dzień, przeprowadził się do niej, 300 km do innego miasta...zostawił 7 lat życia jakby nigdy nic... Próbowałam walczyć, nic nie pomogło. Mimo, że minęły już ponad 2 lata nie mogę przestać myśleć. Próbowałam rozmawiać z nim, jego siostrą, rodzicami. Jednak winię najbardziej ją... mam wrażenie, że to ona go otumaniła, zwabiła, omamiła...Mam wręcz obsesje na jej punkcie. To rozwódka, śliczna dziewczyna...non stop przeglądam jej profil na facebooku czy NK... Czy to że jest ładniejsza znaczy, że jest lepsza... Nie mogę o nim zapomnieć. Czasem wręcz życzę jej jakiegoś nieszczęścia, może by wrócił... Co mam robić, jak walczyć?

Gość ghghhjjhkk
wspolczuje ci, nic gorszego niz jak facet zostawi dla jakies dziwy po rozwodzie

Gość Killer46
pies go yebał ! nie był Ciebie wart ! tak sobie to tlumacz tylko zamknij zanim drzwi na zawsze

Gość meriiii
tak najlepiej, że tamta dziwa jasne.Bo facet nie ma prawa zostawić laski, ale już laska jak najbardziej.... takie kafe

Gość uiyhuyjhhjjhkh
zostawil porządną dziewczynę dla k u r w y po rozwodzie, ale faceci tacy są. ja tez jestem porzadna a moj ma mnie w dupie, dlatego nie warto byc porzadną i tyle. znajdź sobie kogos na seks

Gość akszymka
kurde, wy sobie jaja robicie, a ja naprawdę sobie nie radzę.

a w ogóle to musisz przestać myśleć o przeszłości. dwa lata to szmat czasu i powinnaś zacząć szukać nowej miłości

i pogódź się z tym że on wybrał ją a nie ciebie- przecież nie zmusisz go do bycia z tobą

Gość akszymka
nie chce dawać tu jej zdjęć do oceny, to byłoby zbyt niskie. Wiem, że szmat czasu, ale nie mam już 18 lat, że skaczę z kwiatka na kwiatek. Poza tym, czy znajdując nową miłość nie stałabym się taka jak on ??

że co?????????? chyba zwariowałaś od tej miłości do niego, że takie bzdury wypisujesz Jak dla mnie to możesz zostać zakonnicą w imię niespełnionej miłości i odrzucenia..

Gość meriiii
ja pie.... mamy tu wariatkę, pikolinka ma rację - wstąp do zakonu !!!

Gość o matko ta idiotka zalozyla
chyba z 5 takich samych tematow c iagu 2 lat

Gość wczoraj pisalas to samo ,
a potem wsiaklas . Zaczynam myslec ,ze to to prowokacja.Daj jej zdjecie , bo tak to nikt ci nie uwierzy.