Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opdowiedznapytanie

moja styudniowka

Polecane posty

Gość opdowiedznapytanie

nie mam z kim isc na studniowke . nie mam kolegów,kuzynów i mam problem. Nie chce zalowac ze nie poszłam ale nie wiem co robic. Sama nie pojde bo nikt z klasy sam nie idzie ;/ moge isc z jakims kolega chłopaka kolezanki ale nie znam go i jego kolegów tymbardziej. jestem osoba dosc niesmiało i nie wiem co robic. pomózcie.

Gość opdowiedznapytanie
to sa po prostu literówki, temat sie nie chciał dodac i musialam pisac z 5 razy wiec nie musisz mnie oceniac po jednym słowie

Gość dankoslakska
ale tuman z Ciebie xd pewnie Ciebie tez nikt nie chce dotykać. :D a czepiasz sie dziewczyny

Gość autorkatego tematu
tak ale nie znam go. Nie wiem czy to nie głupio tak iśc z kim kogo sie nie zna..

'Sama nie pojde bo nikt z klasy sam nie idzie' jeśli na tym opiera się twoje motto życiowe serdecznie współczuję 🖐️

Gość delkabelkaadelka
nie idz z nim

Gość autorkatego tematu
nie chce isc sama bo jak kazdy z klasy bedzie miał pare to ja sama jak kołek przy stole będe siedziała...troche niezbyt miłe uczucie

Gość autorkatego tematu
No najlepiej wyzwać ludzi o takich i siakich! nie znasz mnie wiec nie wyzwaj ok? mi nie jest do śmiechu z takim problemem i fajnie by było gdybyś szanowała innych ludzi

Gość nikitka dobrze radzi
nie przejmuj sie takimi ludzmi. Lubia sie wyzywac na innych takze spoko :) idz z tym kolesiem i nie przejmuj sie innnymi

Gość asfasa
no własnie